Δύο ακίνητα στο Λονδίνο φέρεται να αγόρασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει τεράστια επιτυχία στον χώρο της μουσικής, δραστηριοποιείται και στο real estate, ιδρύοντας σχετική εταιρεία.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Κύπριο επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου αγόρασαν δύο ακίνητα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, πολύ κοντά στα Harrods.

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η αξία των δύο αυτών ακινήτων αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Όταν ο Κ. Αργυρός είχε βραβευτεί για εταιρεία παραγωγής

Στα μέσα Ιανουαρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τιμηθεί από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών, καθώς δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής θεαμάτων και εκδηλώσεων στον χώρο του πολιτισμού.

Τότε, στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Μαίρη Αυγερινοπούλου είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την εταιρεία του τραγουδιστή.

«Έχει μια μεγάλη εταιρεία, που απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Έκανε 35.000.000 ευρώ τζίρο μέσα στο 2023. Οι συναυλίες του στην Αμερική πήγαν από 800.000 μέχρι 4,5 εκατομμύρια» ανέφερε η δημοσιογράφος για τα έσοδα της εταιρείας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Πηγαίνει ως επιχειρηματίας, στήνει τις παραγωγές, τα projects, και μάλιστα μου είπε ότι έχει συμμετάσχει ως συμπαραγωγός και στην ταινία που κάνει η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας, της οποίας τα γυρίσματα έγιναν και στον Πύργο Ηλείας. Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον ενδιαφέρουν ο κινηματογράφος και θεατρικές παραγωγές, διάφορα πράγματα που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, και στα οποία μπαίνει ως επιχειρηματίας. Το ψάχνει πολύ και θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με τον πολιτισμό», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: