Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο «Cosmoradio 95,1» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κάποια στιγμή στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκρίμενα  ο τραγουδιστής δήλωσε: «Η Eurovision είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου. Θα ήθελα δηλαδή κάποια στιγμή ενδεχομένως να την ζήσω. Από την άλλη, όμως, λες “τώρα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία;”. Μετά λέω πως, “ναι, γιατί όχι”».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Οπότε αν ένιωθα πολύ ωραία με ένα τραγούδι και ένιωθα ότι με αυτό το τραγούδι νιώθω ασφάλεια, ότι τουλάχιστον δηλαδή θα προσπαθήσω να παλέψω ώστε να πάρω μια καλή θέση, μπορεί και να το έκανα ναι. Δεν είμαι αρνητικός, όχι. Αρκεί να βρω το κατάλληλο τραγούδι με το οποίο θα νιώθω εγώ ότι μπορώ να πολεμήσω με αυτό».

Ενώ, στη συνέχεια τόνισε ότι είναι στους στόχους του να συνεργαστεί κάποια στιγμή με την Άννα Βίσση: «Επειδή η καριέρα μου ξεκίνησε από την Άννα, νομίζω ότι η στιγμή που θα το κάνουμε αυτό θα σημαίνει κάτι και για τους δυο μας. Γιατί ξέρεις εμείς είμαστε και λίγο καλλιτέχνες και δεν τα βλέπουμε τόσο μαθηματικά τα πράγματα, πρέπει να το νιώσουμε και οι δύο λίγο πιο συναισθηματικά, να έρθει αυτό το connection για να μπορέσει να γίνει αυτό και το connection μεταξύ δύο καλλιτεχνών είναι και λίγο μοιραίο πότε θα έρθει και πότε θα είναι η στιγμή. Θα το νιώσουμε και οι δύο και όποτε το νιώσουμε θα γίνει».

Νταλάρας κατά δημοσιογράφων: «Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε»

Διαβάστε ακόμη: