Το σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Πύδνας – Ολύμπου. Το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, θα διατεθεί για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Αιγίνιο Πιερίας, σύμφωνα με προαναγγελία του.

Προσθέτως, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου και με συνεργασία των Υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, η αξιοποίηση του κτηρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγινίου, που παραμένει… κουφάρι τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Έξω από το Δημαρχείο, στο Αιγίνιο, τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, ο οποίος τον καλωσόρισε, οι Δήμαρχοι Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος και Δίου – Ολύμπου, Ευάγγελος Γερολιόλιος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ξενοφών Μπαραλιάκος, Άννα Μανή – Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Στο σημείο, είχαν συγκεντρωθεί και κάτοικοι της περιοχής, τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε, μόλις έφθασε και συνομίλησε μαζί τους. Ο Πρωθυπουργός έφθασε με καθυστέρηση μίας ώρας και είπε στον Δήμαρχο ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην ομίχλη που είχε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Θυμήθηκε, μάλιστα, ότι το 2019 είχε ματαιωθεί η επίσκεψή του στην Πιερία, λόγω της ομίχλης.

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους στο Δημαρχείο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα της περιοχής.

Κατά την αναχώρησή του, ένας φανατικός –όπως αποδείχθηκε– θαυμαστής του, «έκλεψε» την παράσταση με τις φωνές του, λέγοντας: «Είσαι ο Μέσι της πολιτικής, πάρ’ το χαμπάρι. Ο Μέσι της πολιτικής, είσαι. Δεν παίζεσαι. Με τίποτα δεν παίζεσαι. Λεβέντη μου, Κυριάκο. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, επίθεση».

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: