Στο δημοσίευμα επισημάνθηκε ότι τέτοιες λίστες είναι «άνευ νοήματος», αφού θα μπορούσαν να εισέλθουν διαφορετικοί παίκτες, κάθε φορά. Ωστόσο, τονίσθηκε ότι το περιοδικό επέλεξε αυτούς που «είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή που αγωνίσθηκαν, έμειναν χαραγμένοι στη συλλογική μνήμη και έφθασαν μακριά με το ταλέντο και τα κατορθώματά τους».

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. «Είναι άλλο πράγμα να φθάνεις στην κορυφή και εντελώς άλλο, να παραμένεις εκεί. Μόνο με την εξέλιξη, κατάφερε ο Μέσι να διατηρήσει το επίπεδό του.

Ο… ντριμπλέρ έχει γίνει ένας ώριμος πλέι μέικερ, ο οποίος αποφασίζει το παιχνίδι, ενώ, συνεχίζει να αποδεικνύεται αποφασιστικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ο Μέσι δεν είχε ποτέ καλύτερα ισορροπημένο παιχνίδι, ντρίμπλα και γκολ. Όπως ισχυρίσθηκε ο Χαβιέρ Μασεράνο, είναι τρεις παίκτες σε έναν», έγραψε το βρετανικό περιοδικό.

Στη δεύτερη θέση, είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Ο Πελέ είναι στην τέταρτη θέση, με πέμπτο τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Την κορυφαία δεκάδα συμπληρώνουν οι Γιόχαν Κρόιφ, Τζορτζ Μπεστ, Φραντς Μπεκενμπάουερ, Φέρεντς Πούσκας και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

Διαβάστε ακόμη: