Προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή WhatsApp.

Πιο συγκεκριμένα, η επικοινωνία φαίνεται πως είναι αδύνατη με την εφαρμογή να έχει «πέσει» σχεδόν σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το downdetector.

«Έπεσε» το WhatsApp - Προβλήματα στην επικοινωνία τους αναφέρουν χρήστες της εφαρμογής

Το Downdetector αναφέρει σημαντική αύξηση με περίπου 60.000 αναφορές στο διαδίκτυο για τη μη λειτουργία της εφαρμογής.

Οι χρήστες διαμαρτύρονται ότι τα μηνύματά τους δεν παραδίδονται κι ακόμα και όταν τα μηνύματα παραδίδονται, το WhatsApp αδυνατεί να επισημάνει την κατάσταση παράδοσης.

Στο χάρτη διακοπών Downdetector live, οι περισσότερες πόλεις του μετρό, όπως το Δελχί, η Βομβάη, η Καλκούτα, η Τσενάι, η Βεγγαλουρού και η Λάκνοου, φαίνεται να είναι τα hotspots, αλλά επηρεάζονται περιοχές παγκοσμίως.

Η Meta απάντησε στα ερωτήματα του Business Today σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του WhatsApp.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Meta δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν επί του παρόντος προβλήματα με την αποστολή μηνυμάτων και εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε το WhatsApp για όλους το συντομότερο δυνατό».

Εκτός από την εφαρμογή, το Whats App Web φαίνεται επίσης να επηρεάζεται από τη διακοπή και ο server της εφαρμογής απλά δεν συνδέεται πλέον.

Όποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το Whats App Web θα υποδεχτεί ένα μήνυμα σφάλματος όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω.

«Έπεσε» το WhatsApp - Προβλήματα στην επικοινωνία τους αναφέρουν χρήστες της εφαρμογής

Οι χρήστες διαμαρτύρονται ακόμη και για προβλήματα με τη λειτουργία κλήσεων στο WhatsApp καθώς η εφαρμογή δεν περνάει από τη φάση της «κλήσης» στη φάση του κουδουνίσματος.

Το WhatsApp έχει υποστεί παρόμοια διακοπή λειτουργίας πέρυσι τον Οκτώβριο.

 

Διαβάστε ακόμη: