Βραβεία, συγκίνηση και μόδα: όλα μαζί στη λαμπερή βραδιά των Emmys.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε ένα τόσο πλούσιο κόκκινο χαλί. Μετά τις εμφανίσεις των pop stars της μουσικής σκηνής στα MTV Awards, που ήταν μάλλον απογοητευτικά, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις (βλέπε Tailor Swift και Lizzo), το red carpet των Emmy Awards 2022 μας αποζημίωσε, προσφέροντας μας μία απολαυστική βραδιά, με αξίσου απολαυστικές εμφανίσεις.

Η βράβευση της ήρθε να επιβεβαιώσει το «φαινόμενο-Zendaya», ανακηρύσσοντας την στην απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, και όχι μόνο από υποκριτικής άποψης. Η ίδια έφτασε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο, old Hollywood gown πάντα από τον οίκο Valentino, του οποίου είναι και βασική ambassador.

Ο Pier Paolo Piccioli δημιούργησε για εκείνη ένα ultra maxi φόρεμα, με στενή μέση σε στυλ peplum και εντυπωσιακό, sweetheart μπούστο. Το όλο look είχε τον preppy χαρακτήρα μια άλλης εποχής, που συνοδεύτηκε ιδανικά με αντίστοιχα μαλλιά και ένα luxury choker του οίκου Bulgari. Προσωπικό μου αγαπημένο ήταν το δεύτερο κατακόκκινο Valentino gown, σε ίσια γραμμή, που φόρεσε στο after party του HBO. Με μακριά off shoulder μανίκια, άφηνε ακάλυπτο το στέρνο της με το πιο sexy ντεκολτέ, που είδες τελευταία.

Τα βραβεία επέστρεψαν για πρώτη φορά μετά το 2019 και την καραντίνα που έφερε η πανδημία, και παρουσιάστηκαν στο Microsoft Theater. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Κέναν Τόμσον από το Saturday Night Live.

Οι σταρ, όπως πάντα, πέρασαν πρώτα από το κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με τις λαμπερές δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν. Μεταξύ άλλων, Ζεντάγια, Αμάντα Σάιφρεντ και Τζανγκ Χο-γιον έλαβαν θετικά σχόλια με τις εμφανίσεις τους.

Διαβάστε ακόμη: