Ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα πως υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα τόσο σοβαρά, ειδικά με τις αρρυθμίες (;) των προγραμμάτων “Εξοικονομώ”.

Το τηλεφώνημα όμως ενός φίλου, ιδιοκτήτη εταιρείας συμβούλων που έχει δραστηριοποιηθεί και στα του προγράμματος αυτού, με άφησε άφωνο.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, να μην έχουν δηλαδή πληρωθεί χιλιάδες δικαιούχοι από το 2020.

Και άρχισα να ψάχνω, να διασταυρώσω αν είναι έτσι, καθώς και την έκταση του προβλήματος.

Από την κατ΄αρχήν έρευνα και τα όσα συνέλεξα, προκύπτουν σοβαρά προβλήματα για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ” του 2020, με τους περισσότερους δικαιούχους να μην έχουν πληρωθεί και να μην βρίσκουν άκρη, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους και στους συμβούλους και στις τράπεζες και στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία.

Αλλά και του 2021 το αντίστοιχο πρόγραμμα, δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.εμφανίζοντας πολλές και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, με αιτήματα στον πάγο και απαντήσεις (αν)αρμοδίων του στυλ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, που προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις, ότι ετοιμάζονται ατομικές αλλά και ομαδικές καταγγελίες σε κοινοτικά όργανα, αντιλαμβάνεστε ότι το όλο θέμα δεν θα μπορεί να καλύπτεται άλλο και θα δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα και θα την εκθέσει, καθώς τα κονδύλια που συνοδεύουν αυτά τα προγράμματα προέρχονται και από κοινοτικούς πόρους.

Ενδιαφέρεται κάποιος ή… έχουμε εκλογές και πελατεία να κοιτάξουμε;

Διαβάστε ακόμη: