Ο Όμιλος Ευρωκλινικής αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των Healthcare Business Awards, αποσπώντας τη διάκριση του κορυφαίου ιδιωτικού Νοσοκομείου για το 2023 μεταξύ των ιδιωτικών κλινικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο InterContinental από την BOUSIAS COMMUNICATIONS.

Η Ευρωκλινική διακρίθηκε σε μία σειρά από τομείς κατακτώντας τον μεγαλύτερο αριθμό βραβείων, συνολικά οκτώ (8).

Συγκεκριμένα ο Όμιλος Ευρωκλινικής έλαβε πέντε GOLD βραβεία στις κατηγορίες:

  • «Σχεδιασμός / Υλοποίηση Δράσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος» για την υλοποίηση του προγράμματος «EUROCLINIC GO GREEN 2.0» ενός συνόλου ενεργειών και επενδύσεων για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των Κλινικών του Ομίλου.

  • «Συμβολή στην Απασχόληση» για το πρόγραμμα ενίσχυσής της ισότητας και της ποικιλομορφίας στην εργασία.

  • «Επικοινωνία» για την υλοποίηση της ενημερωτικής – βιωματικής καμπάνιας ευαισθητοποίησης «Το Εγκεφαλικό μπορεί να θεραπευτεί» με τη συμμετοχή ασθενών

  • «Δράσεις Πρόληψης/Έγκαιρης Διάγνωσης» για την υλοποίηση του προγράμματος Αγκαλιά Φροντίδας, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μαστογραφίες, υπερηχογραφήματα και εξετάσεις μαστού σε περισσότερες από 400 γυναίκες σε απομακρυσμένα χωριά της Λέσβου

  • «Πρωτοπορία στη Χειρουργική Αντιμετώπιση Παθήσεων», για την αντιμετώπιση του σκαφοειδούς στέρνου με υβριδική τεχνική χωρίς την χρήση μεταλλικής μπάρας και ανάγκης επανεπέμβασης στον κ. Παπαγιαννόπουλο, Διευθυντή Τομέα Χειρουργικής Θώρακος Ευρωκλινικής Αθηνών.

Επιπλέον βραβεύθηκε με SILVER βραβείο στην κατηγορία «Πρωτοπορία στην Χειρουργική Αντιμετώπιση Παθήσεων» ο κος Χλωρογιάννης, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών για τη χρήση νέων Καρδιοχειρουργικών Τεχνικών για την πραγματοποίηση εξατομικευμένων χειρουργικών επεμβάσεων bypass που αυξάνουν την ποιότητα ζωής και την επιβίωση σε ασθενείς με βαριά στεφανιαία νόσο. Τέλος ο Όμιλος Ευρωκλινικής απέσπασε δύο BRONZE βραβεία στις κατηγορίες «Κοινωνία» για την πραγματοποίηση δωρεάν εξετάσεων στα χωριά της ορεινής Αλμωπίας και σε 5 ακριτικά νησιά του Αιγαίου σε συνεργασία με την Axion Hellas και «Επενδυτική Δραστηριότητα / Στρατηγική Συνεργασία» για το σχεδιασμό και δημιουργία των Capitation προγραμμάτων σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό κλάδο.

Ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, δήλωσε «Για άλλη μια χρονιά η Ευρωκλινική Αθηνών βραβεύεται και αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Η ανάδειξή όμως εφέτος της Ευρωκλινικής ως η κορυφαία ιδιωτική κλινική μεταξύ των κλινικών που συμμετείχαν στα βραβεία , μας δικαιώνει για όλες τις προσπάθειες και τις επενδύσεις που έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βάζουμε τους ασθενείς και την κοινωνία στο επίκεντρο κάθε δράσης μας».

Διαβάστε ακόμη: