Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι αυτά μόνο στη Νέα Δημοκρατία συμβαίνουν!

Πριν ακόμη κερδίσουν τις εκλογές, με όλα να δείχνουν μη αυτοδυναμία και πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας και το αίμα των νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών να μην έχει ακόμη στεγνώσει, αυτοί – οι δήθεν πρωτοκλασάτοι- μοιράζουν μεταξύ τους τα υπουργεία της δεύτερης διακυβέρνησης!!!

Αντί να τρέχουν να κερδίσουν τις εκλογές στις περιφέρειες τους, μοιράζονται τα ασημικά μιας εξουσίας που κανείς δεν γνωρίζει πως θα έρθει και αν…

Σας μεταφέρω λοιπόν κάποιες φήμες που κυκλοφορούν ως διαρροές στα δημοσιογραφικά και πολιτικά στέκια, που σε μεγάλο βαθμό απορρέουν από τους ίδιους τους προβεβλημένους πολιτικούς αστέρες!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να διαρρέει ότι έχει εξασφαλίσει το Υπ. Μεταφορών και Δημοσίων Έργων, τοποθετώντας με δική του παρέμβαση τον αναπληρωτή του Ν. Παπαθανάση υπουργό Ανάπτυξης!

Ο Γεραπετρίτης (μετά την επιτυχία του με τα εκτός σχεδίου και τα ύψη στο Ψυχικό, όλα κομμένα και ραμμένα υπέρ των υφιστάμενων συμφερόντων και της ολιγαρχίας) διαδίδει ότι θα αναλάβει το Εσωτερικών!

Ενώ ο Πιερρακάκης, τον οποίο κάποια διαπλοκικά συστήματα τον έχουν πάει πριονοκορδέλα, θα κρατήσει λένε το Ψηφιακής Πολιτικής, μολονότι είχε ακουστεί για δημιουργία υπέρ υπουργείου μαζί με το Δημόσιας Διοίκησης το οποίο θα αναλάμβανε!

Η Κεραμέως, που παίζει μπάλα με τον Γεραπετρίτη, λέει παντού ότι θα γίνει η Ελληνίδα Παρλί, αναλαμβάνοντας το Υπ. Εθνικής Άμυνας στη θέση του Ν. Παναγιωτόπουλου!

Α, για να μην το ξεχάσω! Ο Άδωνις θα κρατήσει λέει τον Γ. Καραγιάννη ως υφυπουργό Δημοσίων Έργων!

Ξέχασε μόνο να πει ο αγαπητός Άδωνις ότι τον Καραγιάννη εμπιστεύεται απόλυτα ο πρωθυπουργός και αποτελεί δική του επιλογή! Τόσο απλά…

ΥΓ. Για τον Υπ. Εξωτερικών Ν. Δένδια, ο οποίος απολαμβάνει τεράστιας αποδοχής και εμπιστοσύνης τόσο από την ελληνική κοινωνία όσο και από τον αμερικανικό παράγοντα, φέρεται να έχει προταθεί η προεδρία της Βουλής, που σε απλά λόγια σημαίνει πρόωρη συνταξιοδότηση και αποχώρηση από την ενεργό πολιτική!

Είναι βέβαιος ότι ο κύριος Δένδιας δεν έχει καν απαντήσει σε τυχόν τέτοια πρόταση! Οι εκλογές προηγούνται με ότι παρενέργειες τυχόν επιφέρουν στον καθένα, λιγότερο ή περισσότερο!

Διαβάστε περισσότερα