1. Στο κτήμα του στην Κορινθία, κατάφυτο από ελιές και κυπαρίσσια, που απλώνεται σε μια ολόκληρη πλαγιά και αποτελείται από υπερπολυτελείς οικίες, υπό καθεστώς μυστικότητας, γιόρτασε την προηγούμενη εβδομάδα τα γενέθλια του ο Πέτρος Σουρέτης, προβεβλημένος μάνατζερ του ομίλου Κόκκαλη κατά το παρελθόν, μέτοχος μειοψηφίας του κλασσικού πια bar restaurant Νολίτα στο Ν. Ψυχικό, ο οποίος εσχάτως ασχολείται και με την έκβαση του κυκλοφοριακού στην Αθήνα, στον κατασκευαστικό όμιλο ΓΕΚ Τέρνα όπου έχει πάρει μεταγραφή ως εντεταλμένος σύμβουλος!

Ήταν εκεί όλοι οι στενοί του φίλοι, από την επιχειρηματική πιάτσα, τον τεχνικό κόσμο αλλά και την Εκκλησία!

2. Μια που τόφερε η κουβέντα για το Νέο Ψυχικό, στο εξαιρετικό Lolita’s που άνοιξε εκεί όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν ο Δρακούλης με τα steaks, γιόρτασε τα γενέθλια του ο καλός φίλος Γιώργος Βρέντζος, τραπεζίτης στο Μονακό και γνωστός ποδοσφαιράνθρωπος ο οποίος καθοδηγεί τα Χανιά στον δρόμο προς τη Super league!

Στο κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού έδωσαν το «παρών» καλοί του φίλοι, ασφαλιστές, κοσμηματοπώλες, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες!

Ενώ λόγω του event και διάφοροι άλλοι που είχαν πληροφορηθεί την παρουσία μεγαλοσχημόνων είχαν πιάσει θέση παραπλεύρως!

Γέμισε πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδούς, φρουρούς και αστυνομικούς το πάρκινγκ του Lolita’s, που αποτελεί και το νέο hot spot της ευρύτερης περιοχής!

3. Ένας νεόκοπος ξενοδόχος της Σαντορίνης, που την Τετάρτη βρίσκεται στην Πάρο, την Πέμπτη στην Βουλιαγμένη και το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο (στο Bulgari hotel) για τη γιορτή των ευχαριστιών, εσχάτως ενασχολείται και με την εισαγωγή εταιριών στον Nasdaq!

Διαβάστε ακόμη: