Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά γύρω από την προσωπική της ζωή με πολλούς να υποστηρίζουν πως δεν έχει σύντροφο. Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της «Super Κατερίνα» και εκεί αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας όμως, συνεχίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που συνεχίζει να γεμίζει με αμφιβολίες τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι δεν σταματούν να τη ρωτούν για τη σχέση της.

Το πρωί της Κυριακής 9/10 η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντά σε όσους τις στέλνουν μηνύματα και την ρωτούν για όσα γράφονται για εκείνη και την προσωπική της ζωή.

«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμη: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό: Σχετικά με την μετά Δημητριάδη εποχή στο Μαξίμου Love Island: Η Κλαούντια «έκλεψε» τον άντρα της Ιωάννας – «Είσαι τραγική, φίδι, ήταν που…ιά αυτό που έκανες» Άντζελα Γκερέκου: «Όλη η περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου κατασχέθηκε, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει» Χένρι Χόλτερμαν: Πρώτος στόχος το 9,9% της Alpha Bank για τον Ολλανδό του Ελλάκτωρα

Διαβάστε ακόμη: