Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διέψευσε μέσα από την εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι», τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αφορούν φαινομενική απόπειρα αυτοκτονίας της ιδίας. Το μοντέλο «βγήκε» στον αέρα της εκπομπής, εμφανώς αναστατωμένη και εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα.

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια από πίσω μου. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο, έτσι και το δει η γιαγιά μου, θα τη στείλουμε στον θάνατο.

Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο. Υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα», τόνισε αρχικά.

«Μόλις ξύπνησα. Με πήραν τηλέφωνο και έχω πάθει σοκ. Κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω στη Θεσσαλονίκη. Καταστρέφετε κόσμο, με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάρουν καρδιά, όσοι έχουν μείνει».

Η συγκεκριμένη πληροφορία, για απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και μάλιστα ο καλός της φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως αποκάλυψε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής, είχε ανησυχήσει για εκείνη και την κάλεσε στο τηλέφωνο να δει αν είναι καλά.

Η είδηση κυκλοφόρησε και διακινήθηκε μέσω διαδικτύου. Μία κοπέλα, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ, την ώρα που συνομιλούσε με φίλη της στο τηλέφωνο, της εκμυστηρεύθηκε πως «δεν αντέχω άλλο, δε θέλω άλλο τη ζωή μου».

Η φίλη της κοπέλας ειδοποίησε την αστυνομία και οι αρχές μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο, όπου φέρεται να διέμενε το μοντέλο. Η κοπέλα εντοπίσθηκε μέσα σε μία «λίμνη» αίματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη «μπλέχτηκε» στην υπόθεση, καθώς μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες έκαναν λόγω πως η νεαρή που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ήταν εκείνη.

Διαβάστε ακόμη: