Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο με τη γνωστή Θεσσαλονικιά να έρχεται στην Αθήνα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της με σκοπό να βοηθήσει τη φίλη της να κάνει μια φωτογράφιση.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε μιλήσει στο OPEN πριν από λίγες ημέρες για την κολεξιόν που ετοιμάζει για τα νυφικά. Όπως είχε φανερώσει η ίδια, «τρέχω μα τρέχω πάρα πολύ γιατί προσπαθώ να συντονίσω τη φωτογράφιση για τα νυφικά και για τα υπέροχα χειροποίητα φορέματα που μετά από πολύ καιρό επιτέλους κατάφερα να τελειώσω την παραγωγή. Αυτά είναι τελείως δικά μου».

Έτσι, οι δύο καλές της φίλες αλλά και συναδέλφισσες τη βοήθησαν φορώντας τα νυφικά και τα υπέροχα φορέματα. Όλες τους μάλιστα, πολύ όμορφες, πολύ ανανεωμένες και πολύ χαλαρές παρά την πίεση που επικρατούσε για ένα άψογο αποτέλεσμα. Μάλιστα, ανέβασε η Ιωάννα Τούνη και ένα βίντεο από τα backstage όπου τρώνε.

«Εγώ σε κάποια φάση συγκινήθηκα στο σπίτι που ετοιμαζόντουσαν. Ειδικά με την Ιωάννα. Εντάξει, την Αλεξάνδρα την έχουν δει ξανά νύφη», σχολίασε από την πλευρά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Ιωάννα να πετάγεται και να λέει «δείτε με, γιατί δεν με δείτε ξανά». «Θα την ντύσω εγώ γιατί δεν νομίζω να ντυθεί και πολύ σύντομα», προσέθεσε η μελαχρινή καλλονή για τη φίλη της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τη μεριά της είπε το εξής: «Δεύτερη φορά νυφούλα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Οπότε αυτό θα πω μόνο», ενώ στην ερώτηση αν θα το σκεφτόταν για δεύτερη φορά να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ως νύφη, εξέφρασε πως «ποτέ δεν ξέρεις»! «Το έχω ζήσει ξανά, το έχω απομυθοποιήσει το όλο σκηνικό, οπότε θα δούμε στο μέλλον», εξήγησε.

Όσο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον λόγο που ντύθηκε στα μαύρα, είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Όπως υπάρχουν οι λευκοί κύκνοι, έτσι υπάρχει και ο μαύρος. Είναι κάτι διαφορετικό, το θεωρώ πρωτότυπο, ψάχτηκα πολύ πριν ξεκινήσω να ράβω τα νυφικά».