Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Μεγάλες αναταράξεις προβλέπουν οι διεθνείς οίκοι

-Έρχονται απότομες διακυμάνσεις και απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα

-Την Παρασκευή η έκθεση σταθμός για την ελληνική οικονομία από την Fitch – Πόσο επηρεάζουν την τελική κρίση τράπεζες , προϋπολογισμός και ομόλογα – Το χρηματιστήριο «θύμα» των εξελίξεων στην Ευρωζώνη και των σεναρίων για ύφεση – Εκτιμήσεις από την Société Générale για νέα υψηλά στους δείκτες των ΗΠΑ – Η πολιτική κυριαρχία Μητσοτάκη και οι σκόπελοι των ευρωεκλογών


Eπέκταση Λεωφόρου Κύμης: Τίτλοι τέλους στο κομβικό έργο των 244,5 εκατ. ευρώ που θα έδινε ανάσες στην Αττική οδό

Ο Χρήστος Σταικούρας απένταξε το έργο από την χρηματοδότηση – «Έγκλημα» για το κυκλοφοριακό, «καμπανάκι» για τα μεγάλα έργα!


UNDERCOVER

Ποιοι κρύβονται πίσω από το παράνομο κέντρο νεφρού που έβγαλε στην σέντρα η κυβέρνηση και προκαλεί αναταράξεις στη Ν.Δ. * Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: «Ναι» στην υιοθεσία παιδιών – «Όχι» στην παρένθετη μητέρα * Αλλαγή καριέρας για τον Στέλιο Πέτσα: Παριστάνει τον σκάουτερ παιδιών που παίζουν μπάσκετ *Προς την υποψηφιότητα στην Α΄ Αθήνας κατευθύνεται ο Κώστας Μπακογιάννης


Eυρωεκλογές: Νέα ανοίγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο

-Τουλάχιστον 4 πρόσωπα πρώην στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη θα μεταγραφούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια – Ενεργοποιεί και δεξιούς πυρήνες για να κόψει της διαρροές προς τα δεξιά!


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

-Επόμενος στόχος η επιβράβευση των μετόχων

-Συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον SSM – Τα επιχειρήματα και ο ρόλος της επενδυτικής βαθμίδας – Τι συζητάνε με τον επόπτη Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα

-«Χρησμοί» Μυλωνά – Μεγάλου για τα επόμενα placements του ΤΧΣ

-Σενάριο για μοντέλο Alpha Bank και για την Τράπεζα Πειραιώς… μέσω Santader


Όμηρος των εργολάβων για την παραχώρηση του ΒΟΑΚ η κυβέρνηση

-Γιατί το Υπ. Υποδομών, έξι μήνες τώρα, δεν ανοίγει τις οικονομικές προσφορές; Παρακαλάει τους εργολάβους «να τα βρουν» για να μοιράσουν μια δημόσια περιουσία; Η φημολογία για διαμεσολαβητική συνάντηση Μητσοτάκη με Περιστέρη – Μυτιληναίο στο Μαξίμου!

-Οι 2 προσφορές για κάθε όμιλο, το cash των 850 εκατ. ευρώ του Δημοσίου και η βαρύτητα των «σκιωδών διοδίων» – Η αναλογία 30% – 70% που θα γείρει την πλάστιγγα!


Ποιοι δύο επώνυμων οικογενειών «κρύβονται» πίσω από την υπερπολυτελή πολυκατοικία στο Μετς, με θέα Ακρόπολη και Λυκαβηττό όπου ο Κασσελάκης νοίκιασε πανάκριβο οροφοδιαμέρισμα!


Άλλος υπουργός, πολύ προβεβλημένος και από τους κορυφαίους της κυβέρνησης ήταν να πάει στα εγκαίνια του Μουσείου προσφυγικής ιστορίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και άλλος τελικά πήγε! Γιατί;


Ο νέος «κολλητός» επιχειρηματίας του Κυριάκου Μητσοτάκη – Μεγαλοεπιχειρηματίας σε νευραλγικό τομέα, που είχε διατελέσει προνομιακός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, είναι πλέον πολύ κοντά στον πρωθυπουργό!


Τι να περιμένουμε το 2024, σύμφωνα με τη UBS


Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη: