Δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι υπουργοί Ν. Δένδιας και Κυρ. Πιερρακάκης εξελίσσονται σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σε ισχυρά χαρτιά της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα οποία μεταξύ άλλων αποδίδεται το εκ νέου άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο επίπεδο των 16 μονάδων!

Ο Υπ. Εξωτερικών μετά το σόου απέναντι στον Τσαβούσογλου μπροστά στις κάμερες ανέβασε την αποδοχή του στην κοινή γνώμη και μολονότι η δημοσιοποίηση των εθνικών διαφωνιών στα ΜΜΕ δεν είναι η ιδανικότερη μέθοδος άσκησης  διπλωματικής πολιτικής, εντούτοις προκάλεσε ευφορία και θετικά συναισθήματα όχι μόνο στις γνωστούς πατριδοκάπηλους αλλά και σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα!

Ασφαλώς με την δημόσια εμφάνιση του αυτή ο Ν. Δένδιας παίρνει θέση στο μελλοντικό παιχνίδι διαδοχής συσπειρώνοντας γύρω του στελέχη της καραμανλικής και της σαμαρικής τάσης του κόμματος, ενώ γνωστό είναι πως τον στηρίζουν συγκεκριμένα ισχυρά πλην όμως διαπλεκόμενα συμφέροντα!

Στο πρόσωπο του Κυριάκου Πιερρακάκη ο οποίος περιλαμβάνεται μεταξύ των 5 πιο δημοφιλών υπουργών, απεικονίζεται η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος καθώς επίσης και ο εκσυγχρονισμός της ψηφιακής διακυβέρνησης του Κράτους!

Υπό αυτό το πρίσμα οι πληροφορίες της Αξίας και του Radar.gr ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έχει στο μυαλό του ως αντικαταστάτη του Αδωνι Γεωργιάδη σε επικείμενο ανασχηματισμό επιβεβαιώνονται καθώς αναμφίβολα εξετάζεται η περαιτέρω αξιοποίηση και αναβάθμιση του.

Την ίδια ώρα ωστόσο που ο Κυρ. Μητσοτάκης κυριαρχεί με το επίπεδο του στελεχιακού του δυναμικού, ο Αλέξης Τσίπρας αντιπαραβάλει τους… Φωτόπουλους, αυτούς που κατέβαζαν εκβιαστικά τον διακόπτη του ρεύματος και βύθιζαν στο σκοτάδι τα νοικοκυριά για να εξυπηρετήσουν τα προκλητικά προνομιακά συντεχνιακά τους συμφέροντα !

Η παρουσίαση των εργασιακών θεμάτων από τον Αλέξη Τσίπρα με κεντρικό πρόσωπο τον εργατοπατέρα Φωτόπουλο, όχι απλά καταδεικνύει την ένδεια στελεχών από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ αλλά δημιουργεί την εικόνα στην κοινωνία, της επιστροφής σε ένα ξεπερασμένο χθες, όπου κυριαρχούσαν τα κομματόσκυλα, οι επαγγελματίες συνδικαλιστές, οι αργόσχολοι, οι κρατικοδίαιτοι και οι νταραβεριτζήδες…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.