Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι μετά την εθνικοπατριωτική παρέμβασή του με τους Τούρκους, ο Ν. Δένδιας έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο εσωτερικό της Ν.Δ. και αρχίζει να εκπροσωπεί πόλους και φατρίες στο κυνήγι της διαδοχής, εάν και όταν προκύψει.

Πέρα από τους «πατριδοκάπηλους» και εθνικιστές που προέκυψαν τελευταία, ο Ν. Δένδιας ετύγχανε της αποδοχής του λεγόμενου καραμανλικού τομέα της Ν.Δ., μια τάση που παραδοσιακά διαθέτει ισχυρή εσωκομματική δύναμη.

Με τη στάση του στα ελληνοτουρκικά αποβλέπει και στο σαμαρικό μπλοκ, μολονότι ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς δεν τον… πάει, μετά ιδίως από όσα του προκάλεσε επί κυβερνήσεώς του!

Και δεν πρέπει, τέλος, να ξεχνάμε ότι ο υπουργός Εξωτερικών απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας, αλλά και μεγαλοεπιχειρηματία από το εξωτερικό που προσφάτως κυριάρχησε σε κατασκευαστικό όμιλο!

Το τελευταίο νέο πάντως είναι πως στην κλειστή ομάδα Δένδια εντάχθηκε και ο Κ. Χατζηδάκης, τον οποίο σπρώχνει μεγαλοεπιχειρηματικο σύστημα εξουσίας!

Μαζί αποτελούν πλέον το δίπολο της διαδοχής! Δήθεν μεσαίου χώρου, χαμηλών τόνων και με πατριωτικό συναίσθημα!!! Κοινώς, αμπελοφιλοσοφίες, μεγάλα λόγια, πολύ μπλα μπλα με μπόλικη δόση διαπλοκής…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.