Σε συνομιλίες σχετικά με μια πιθανή επένδυση στον διαχειριστή κατοικιών Odevo βρίσκεται η CVC Capital Partners, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων συζητά την αγορά ενός σημαντικού μειοψηφικού μεριδίου στην Odevo, σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος. Μια συναλλαγή θα μπορούσε να αποτιμήσει την Odevo σε περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Odevo, η οποία υποστηρίζεται από την ευρωπαϊκή επενδυτική εταιρεία Fidelio Capital, σχηματίστηκε από τη συνένωση της σουηδικής Nabo και της SBC με τη βρετανική Rendall & Rittner. Έκτοτε αναπτύχθηκε ραγδαία μέσω περαιτέρω εξαγορών, αγοράζοντας εταιρείες όπως η φινλανδική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Retta Isännöinti Oy και η William Douglas Management, η οποία της έδωσε σημαντική παρουσία στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα.

Η εταιρεία, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Ντάνιελ Λάρσον, απασχολεί περίπου 7.000 υπαλλήλους με 1,4 εκατομμύρια σπίτια υπό διαχείριση και ετήσια έσοδα 720 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε αυτό το μήνα.

Οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε συναλλαγή, ανέφεραν οι άνθρωποι. Εκπρόσωπος της CVC αρνήθηκε να σχολιάσει.

Διαβάστε ακόμη: