Μεγάλες αποκαλύψεις έχει φέρει στην δημοσιότητα το ξέσπασμα που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχετικά με το όνομα του παιδιού του, που αποκαλύφθηκε από δημοσιογράφο.

Με αφορμή τις δηλώσεις του για τη βάφτιση του γιου του, αλλά και το προσκλητήριο που κυκλοφόρησε, χωρίς τη θέλησή τους, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον δημοσιογράφο, τον οποίο και απείλησε, επειδή διέρρευσε το όνομα του γιου του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε οι δύο άνδρες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει το περιστατικό.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Χρήστος Κούτρας εξήγησε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους. «Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα, είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι», είπε συγκεκριμένα.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με καλούσε και του είπα ότι είμαι στον αέρα. Δέχτηκα τότε, ακόμα ένα μήνυμα, από το οποίο και θορυβήθηκα, αφού έγραφε “θα σε ισοπεδώσω”», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μετά από τηλεφωνική τους επικοινωνία, η οποία «συνοδεύτηκε» από απειλές, ο δημοσιογράφος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

«Με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε. Έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια το παραδέχτηκε κι ο ίδιος στην αστυνομία ότι ναι, τον απείλησα», εξηγεί.

Τέλος, πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε, αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω».

Δανάη Μπάρκα για Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν μπορεί μια παρουσιάστρια να μην ξέρει ποιος θα είναι του χρόνου στην εκπομπή

Παύλος Σταματόπουλος για τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ήταν έκπληξη»

Σίσσυ Χρηστίδου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο, κι ας λέει ότι με πήρε»

Διαβάστε ακόμη: