Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που προέκυψε μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και σχολίασε τις δηλώσεις της συναδέλφου της και του επιχειρηματία.

«Βέβαια η κεφαλή της εκπομπής είναι η Σίσσυ. Δεν μπορεί μια παρουσιάστρια να μην ξέρει -ειδικά τέτοιου βεληνεκούς- ποιος θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Από την άλλη, δεν είναι και η θέση της παρουσιάστριας να ενημερώσει τον κάθε άνθρωπο αν συνεχίζει ή αν σταματά. Άσχετα αν θέλει να αποχαιρετήσει κάποιον», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν εδώ στην εκπομπή πχ, αποφασιστεί ότι του χρόνου ο Γιώργος δεν είναι στην εκπομπή, είναι άλλο θέμα αν εγώ θέλω να τον αποχαιρετήσω είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά και να τον ευχαριστήσω. Αλλά να του το ανακοινώσω εγώ, δεν έχω καμία δουλειά», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ίσως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε το θέμα πολύ προσωπικά και με μεγάλη ευαισθησία.

«Στην ίδια εταιρεία παραγωγής δεν είναι ο άνθρωπος; Υπάρχει περίπτωση να έχει παράπονο από μια εταιρεία και να παραμένει εκεί; Μήπως ο Δημήτρης είχε την ανάγκη -που όσο έχω συναναστραφεί μαζί του, είναι καλό παιδί, ευαίσθητο, αυτό μου έχει δείξει εμένα- να αποχαιρετιστεί πιο ιδιωτικά με τη Σίσσυ και επειδή δεν έγινε, πικράθηκε; Δεν ξέρω αν το πάω πολύ ρομαντικά», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στις δηλώσεις της Super Κικής

Διαβάστε ακόμη: