Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι χώρισε με τη σύντροφό του, Φατίμα Φλόρες.

«Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον» έγραψε συγκεκριμένα ο Χαβιέρ Μιλέι.

«Ως αποτέλεσμα της συντριπτικής επαγγελματικής επιτυχίας που βιώνει η Φατίμα, για την οποία είμαι εξαιρετικά περήφανη, έχει λάβει πολλές επαγγελματικές προτάσεις για να εργαστεί τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη. Αυτό, που προστέθηκε στο πολύπλοκο έργο που αντιμετωπίζω σήμερα και που μου εμπιστεύτηκαν οι Αργεντινοί, μας οδήγησε να ζήσουμε χωριστά, καθιστώντας αδύνατο να έχουμε τη σχέση που θα θέλαμε, παρά το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον» δικαιολόγησε ο Αργεντίνος πρόεδρος τον χωρισμό.

Χαβιέρ Μιλέι: Πώς γνωρίστηκε με τον πρώην σύντροφό της

Ο Μιλέι γνωρίστηκε με την Φατίμα Φλόρες τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της. Η σχέση τους ξεκίνησε λίγο πριν την εκλογή του το φθινόπωρο του 2023.

Η 42χρονη είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο Infobae, η Φατίμα αποκάλυψε πώς ανακάλυψε για πρώτη φορά το ταλέντο της στις μιμήσεις όταν ήταν στο δημοτικό σχολείο. Με αφορμή μία δασκάλα που είχαν, την οποία όλοι φοβούνταν, ξεκίνησε να κάνει μιμήσεις.

Πέρα από γνωστές προσωπικότητες της Αργεντινής, έχει μιμηθεί μεταξύ άλλων τη Μαντόνα, τη Μέριλιν Μονρόε, τον Μάικλ Τζάκσον, τη Σακίρα και άλλους.

Η Φατίμα έγινε ευρέως γνωστή μιμούμενη την Κριστίνα Κίρχνερ, την πρώην πρόεδρο και πρώην πρώτη κυρία της Αργεντινής.

Το ψευδώνυμό της, όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της, υιοθετήθηκε από την ίδια μετά από πρόταση του πρώην συζύγου της, Νορμπέρτο Μάρκος, τον οποίο γνώρισε στο Περού όταν πήγε να εργαστεί το 2001 και ο οποίος μέχρι τις αρχές του έτους ήταν και ο παραγωγός της.

Ύστερα από 22 χρόνια σχέσης, ο χωρισμός τους απασχόλησε στις αρχές του έτους τα τοπικά ψυχαγωγικά προγράμματα και τις ιστοσελίδες, όπως και το νέο της ειδύλλιο με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Διαβάστε ακόμη: