search

LIFESTYLE

Χάρι Στάιλς: Αποκαλύπτει την ώρα συναυλίας σε έγκυο φαν του, το φύλο του μωρού της – Βίντεο

«Ξέρω κάτι που δεν ξέρεις» φώναξε ο τραγουδιστής

Χάρι Στάιλς: Αποκαλύπτει την ώρα συναυλίας σε έγκυο φαν του, το φύλο του μωρού της - Βίντεο

Οι συναυλίες του Χάρι Στάιλς γίνονται συνεχώς viral και ειδικά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής θα μείνει αξέχαστο σε μία από τις φαν του.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο ποπ σταρ εμφανίστηκε ζωντανά στο Λος Άντζελες και μία θαυμάστριά του, του ζήτησε να αποκαλύψει εκείνος το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η 28χρονη έγκυος του τράβηξε την προσοχή με ένα σημείωμα που έγραφε: «Το μωρό μου είναι αγόρι ή κορίτσι;». Όταν την πρόσεξε, του έδωσε έναν σφραγισμένο φάκελο με το φύλο του μωρού της να αποκαλύπτεται μέσα.

Ο Στάιλς πραγματοποίησε το θέλημά της, αλλά πρώτα την κράτησε σε αγωνία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλά. Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον κόσμο. Και θα είναι…» ακούγεται να της λέει από τη σκηνή, χωρίς να περνά στην αποκάλυψη ακόμη.

«Λος Άντζελες, αυτή είναι μια Παρασκευή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Ορίστε. Μπορώ παρακαλώ να βάλω κάποια μουσική αποκάλυψης φύλου;» είπε στη συνέχεια και τότε οι μουσικοί έπαιξαν ένα ανάλογο ήχο που άρμοζε στην περίσταση.

Έπειτα, ξεκίνησε να τραγουδά: «Ξέρω κάτι που δεν ξέρεις» και αμέσως κοίταξε μέσα στον φάκελο. «Είναι ένα… κορίτσι!» φώναξε και το κοινό πανηγύρισε με φωνές και χειροκροτήματα.

@harrysinparis LA night 8 #harrystyles #loveontour ♬ original sound – HarrysinParis

Διαβάστε ακόμη: