Πολλές φορές οι επιλογές που κάνουμε δεν είναι πετυχημένες. Όπως ο Χάρι Κέιν. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μια σημαντική απόφαση: να φύγει από την αγαπημένη του Τότεναμ και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τη Μπάγερν Μονάχου για να κατακτήσει τίτλους, κάτι που δεν φαίνεται ότι θα συμβεί φέτος.

Σήμερα, έχοντας περάσει μερικούς μήνες στη βαυαρική πόλη του έρχονται έντονα στο μυαλό οι αναμνήσεις από την Premier League.

Η πορεία της Μπάγερν δεν είναι αυτή που ονειρευόταν ο Κέιν. Οι Βαυαροί βρίσκονται κοντά στο να ολοκληρώσουν τη τρέχουσα σεζόν χωρίς να γευτούν τη χαρά της κατάκτησης τίτλου. Αυτό σύμφωνα με το βρετανικό Football Insider δυσαρεστεί έντονα τον Βρετανό επιθετικό. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει δεύτερες σκέψεις και λησμονεί τις εποχές που βρισκόταν στην Τότεναμ και στο Λονδίνο.

Το ίδιο ρεπορτάζ συνεχίζει βάζοντας… φωτιά στη μεταγραφική αγορά αποκαλύπτοντας τα πλάνα της Τσέλσι. Οι «μπλε» είναι γνωστό εδώ και καιρό πως αναζητούν έναν καθαρόαιμο επιθετικό. Τον ποδοσφαιριστή που θα λύσει μια για πάντα το πρόβλημα στο γκολ. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει από τη διοίκηση όλα τα χρήματα να επενδυθούν το καλοκαίρι για τη κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Κατά το Football Insider πάντα, οι Λονδρέζοι καταστρώνουν τα πλάνα τους σχεδιάζοντας υπογείως μια πρόταση που θα… κουφάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Χάρι Κέιν από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί στην πραγματικότητα μοιάζει δύσκολο ως απίθανο να παραχωρήσουν το καλοκαίρι τον ποδοσφαιριστή τους. Θυμίζουμε πως για να τον κάνουν δικό τους δαπάνησαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ γεμίζοντας τα ταμεία της Τότεναμ. Ο Κέιν τη φετινή σεζόν μετράει 29 τέρματα με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις! Τα 25 από αυτά στο πρωτάθλημα!

Διαβάστε ακόμη: