Πρόκειται για τα καταστήματα στη Θάσο –δύο καταστήματα τύπου Carrefour Express και Carrefour Market–, τη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί το πρώτο κατάστημα Carrefour Express, το Καμάρι και την Οία Σαντορίνης με τα καταστήματα Carrefour Express και Carrefour Market αντίστοιχα και την Κω, όπου εγκαινιάσθηκε το πρώτο στο νησί κατάστημα Carrefour Market.

Σε πρώτη φάση, είχαν ανοίξει πέντε καταστήματα σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική.

Παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου στην περιφέρεια, κατασκευάζεται το πρώτο κατάστημα της Αττικής, στον Πειραιά, το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί τις επόμενες εβδομάδες, σηματοδοτώντας τη διεύρυνση του δικτύου της Carrefour στα αστικά κέντρα.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει 25 καταστήματα Carrefour Market και Carrefour Express, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς.

Το δίκτυο καταστημάτων της Carrefour αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την Retail and More, θυγατρική του Ομίλου Globalsat – Teleunicom, η οποία και ανέλαβε, έπειτα από συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία, την επάνοδο της Carrefour στην ελληνική αγορά.

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά διανομής και εμπορίας προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει και παρέχει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor, και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2020, o Όμιλος Globalsat Teleunicom ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, ενώ πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε μέσω της Retail and More, τη σύναψη της συμφωνίας για την επανέναρξη λειτουργίας της Carrefour στην ελληνική αγορά.