Την πρόθεσή του να συνεχίσει να ακολουθεί μια στρατηγική βιώσιμων επενδύσεων στην Ελλάδα, παραμένοντας προσηλωμένη στα επενδυτικά της σχέδια ανακοίνωσε η Brown Hotels.

Η αλυσίδα που ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry  και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), η Κροατία και η Ελλάδα δημιουργεί ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της.

Την περίοδο 2019 με 2020 η ξενοδοχειακή αλυσίδα εγκαινίασε επτά νέα ξενοδοχεία στο Ισραήλ και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέα καταλύματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από κορυφαία life style περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

Διαβάστε ακόμη: