Ο Μπρους Γουίλις ανεβαίνει τον δικό του «Γολγοθά» όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του η οποία συνεχώς επιβαρύνεται. Με αφορμή το Thanksgiving (γιορτή των Ευχαριστιών) η Emma Heming ανήρτησε μία φωτογραφία με όλη την οικογένεια του Μπρους Γουίλις. Ανάμεσα στα παιδιά του, πόζαρε και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ. Ο ίδιος κάθεται στο κέντρο της φωτογραφίας κοιτώντας την κάμερα, ανέκφραστος, ενώ δίπλα του όλοι χαμογελούν.

«Είμαι ευγνώμων που γνωρίζω αυτού του είδους την αγάπη. Εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη Ημέρα των Ευχαριστιών», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ema Heming.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι πέντε κόρες του Μπρους Γουίλις, δύο από τον πρώτο του γάμο και δύο από τον δεύτερο, οι σύντροφοι των μεγαλύτερων κορών του και οι δύο σύζυγοι του ηθοποιού.

Καταλαβαίνουμε πως η φωτογραφία δεν είναι πολύ πρόσφατη, καθώς η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Rumer Willis, είναι ακόμα έγκυος. Η 34χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Derek Richard Thomas, καλωσόρισαν στον κόσμο το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 18 Απριλίου 2023, ενώ ανακοίνωσαν και το όνομα αυτής, Louetta Isley Thomas Willis.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο πως ο ηθοποιός πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές του. Έκτοτε, οι εμφανίσεις του είναι σχεδόν μηδενικές, με φίλους και μέλη της οικογένειας να ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του.

Η Emma Heming είχε γράψει πρόσφατα πως νιώθει ενοχές ως φροντιστής του συζύγου της. «Αγωνίζομαι με τις τύψεις, γνωρίζοντας ότι έχω πόρους που δεν έχουν οι άλλοι. Όταν μπορώ να βγω έξω και να πάω για περπάτημα, να καθαρίσει το μυαλό μου, κατανοώ ότι είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι όσοι φροντίζουν τον σύντροφό τους. Θέλω ο κόσμος να ξέρει πως όταν ακούω για μια άλλη οικογένεια να επηρεάζεται από τη μετωποκροταφική άνοια είναι σαν να ακούω τη δική μας οικογενειακή ιστορία πένθους, απώλειας και τεράστιας θλίψης. Είναι σημαντικό για μένα να εκπροσωπώ τις οικογένειες που δεν έχουν το χρόνο, την ενέργεια ή τους πόρους να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους», είχε γράψει.

Διαβάστε ακόμη: