Oops Britney Spears did it again! Η Αμερικανίδα ποπ σταρ, από την ημέρα που «ελευθερώθηκε» μετά από 13 χρόνια συντηρητικής εποπτείας από τον πατέρα της, έχει βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα της.

Βέβαια, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της και φροντίζει να μοιράζεται κυριολεκτικά τα πάντα με τους ακολούθους της στο Instagram.

Η 40χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να χαρίσει… οφθαλμόλουτρο όχι μόνο στους θαυμαστές της αλλά και στο προσωπικό της, με το οποίο ταξίδεψε στη Χαβάη.

Η -πάντα- εκκεντρική Britney Spears ανέβασε νέες «πικάντικες» φωτογραφίες και βίντεο όπου κυλιέται στην άμμο και αποφασίζει να βγάλει το πάνω μέρος του μπικίνι της ενώ πίσω της στέκεται -αμήχανος- ο σωματοφύλακάς της. Βέβαια, αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι… θα «ήθελαν πολύ να βρίσκονται στη θέση του».

«Το μωρό έκανε κάτι κακό ΜΕΡΟΣ 2 !!!» έγραψε στη λεζάντα του… «καυτού» βίντεο η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Η τραγουδίστρια, δεν έμεινε μόνο στην παραλία, αλλά εμφανίστηκε πιο χαρούμενη από ποτέ καθώς πόζαρε και με την υπάλληλο της σε μια πισίνα μπροστά στον ωκεανό φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

«Εγώ γυμνή στην πισίνα και η βοηθός μου @vickyt με κρατάει σαν μωρό», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Απ’ ότι φαίνεται η Britney Spears, μετά το τέλος της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, Τζέιμς, φαίνεται πως έχει απελευθερωθεί πλήρως και προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.

Η 40χρονη τραγουδίστρια φέρεται να σχεδιάζει να επιστρέψει στις ηχογραφήσεις τώρα που τελείωσε η συντηρητική της θητεία, ανέφερε το TMZ . Η ποπ σταρ δεν έχει επιλέξει καμία δισκογραφική, αλλά πηγές ανέφεραν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στο «παιχνίδι».