Γεμάτο υπέροχες φωτογραφίες είναι τελευταία το προφίλ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram η οποία ταξίδεψε μέχρι την Χαβάη και μοιράστηκε πολλά όμορφα στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, συνδυάζοντας παράλληλα και τις διακοπές της.

Εκτός από τις όμορφες φωτογραφίες, ενίοτε δεν λείπουν από το προφίλ του μοντέλου και οι σέξι φωτογραφίες.

Όντας, ωστόσο, τόσο ενεργή στα social, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβαζε φωτογραφίες από διάφορα μέρη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έριχνε τα «καρφιά» της μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο στην Ουκρανία. Πούτιν-Χαβάη. Αν με ρωτάς εγώ έχω ακούσει ότι η Βίκυ Καγιά μπορεί να επιστρέψει. Αλλά δεν την έχω ρωτήσει», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πρωινή εκπομπή.

Μετά από αυτό το σχόλιο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της στη Τζαμάικα.

Σε αυτή φαίνεται να μπαίνει στη θάλασσα με αποκαλυπτικό μαγιό, βάζοντας ένα «φιλάκι» για να καλύψει τα οπίσθιά της και έγραψε στη λεζάντα: «From Patras with love. Twitter I see you».

Δείτε την φωτογραφία:

Υπενθυμίζεται ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο GNTM και την πιθανή επιστροφή της Βίκυς Καγιά, ενώ σχολίασε και τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη Χαβάη.

Η κριτής και art director του GNTM, ανέφερε ότι οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν του σόου έχουν ξεκινήσει ήδη, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες τις δίμηνες διακοπές του μοντέλου, που συμμετείχε σε προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=S93icD0QX_A&ab_channel=GreekTv

 

Δείτε επίσης την φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο και παρούστρια, επίσης από το ταξίδι της στην Τζαμάικα, όπου φωτογραφίζεται μόνο με δύο μεγάλα φύλλα δέντρου:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φωτογραφίζεται κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με φύλλα δέντρων