Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η άλλοτε αυστηρή γυναίκα του GNTM, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και μια ευαίσθητη πλευρά της παρόλο που δεν την βλέπουμε στις οθόνες μας.

Η art director μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Εξήγησε επίσης γιατί οι φοιτητές της την αντιμετώπιζαν στην αρχή ως τη «μαύρη κατάρα» και εξήγησε πως η αυστηρότητα αφορά μόνο το επαγγελματικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=gyMJ1GgYi80&ab_channel=GreekTv

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της – «Αν τα καταφέρω, θέλω να γεράσω»

Η art director και κριτής του Next Top Model μίλησε ανοιχτά και για το πρόβλημα υγείας της εξαιτίας του οποίου, όπως αποκάλυψε, έχει χάσει το 80% των μαλλιών της.

«Το 80% των μαλλιών μου τo έχω χάσει, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με το θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ και είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου. Παίζαμε κάποια στιγμή με «ζάρια», μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό», δήλωσε και εξήγησε πως μετά την αφαίρεση αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, μερικές εξ αυτών η απώλεια των μαλλιών της και οι αλλεργίες.

«Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα ταλαιπωρούμαι. Όταν το αφαιρέσεις, θα αλλάξει το 70% της ζωής σου, μου είχε πει ο γιατρός μου. Σε μένα αυτό έγινε αφού είχα κάνει και τα παιδιά μου. Αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου. Θα μπορούσα να έχω χάσει τα μαλλιά μου ή τα δόντια μου. Το άλλο που συνέβη και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη genevieve majari (@genevievevv)

Κλείνοντας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ερωτηθείσα για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε 10 χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να ζήσω 4 χρόνια παραπάνω απ’ ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω, θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο».