Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας καθώς…τα αποκαλύπτει όλα! Η ποπ σταρ γιορτάζει την ελευθερία της καθώς απαλλάχτηκε πλέον και επίσημα από την κηδεμονία του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια, που έκανε το comeback, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και μοιράζεται στα social media κυριολεκτικά τα πάντα.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφία της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Free woman energy has never felt better».

Η 40χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε την φωτογραφία -που την δείχνει να φωτογραφίζεται ενώ ποζάρει στον καθρέφτη της λαμπερής γκαρνταρόμπας της- με τους περισσότερους από 38 εκατομμύρια followers «ρίχνοντας» έτσι το Instagram έχοντας μαζέψει στο συγκεκριμένο ποστ, ως τώρα, παραπάνω από 2 εκατομμύρια likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Στη γυμνή φωτογραφία που μοιράστηκε την βλέπουμε να φορά μόνο ένα ζευγάρι λευκές over the knee κάλτσες και τα έχει κρύψει τα επίμαχα σημεία με emojis καρδιά και λουλούδι αλλά και το χέρι της. Φορά ένα λευκό choker από δαντέλα στο λαιμό και έχει τα ξανθά μαλλιά της κάτω messy, να πέφτουν στον ένα ώμο της ενώ διακρίνουμε επίσης μερικά από τα τατουάζ της.

Επί του παρόντος, πάντως, το Instagram δεν επιτρέπει τις γυμνές φωτογραφίες παρά μόνο με λίγες εξαιρέσεις συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών από ουλές μετά τη μαστεκτομή και γυναίκες που θηλάζουν.

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ μοιράζεται ημίγυμνα πορτρέτα του εαυτού της, έχοντας προηγουμένως φωτογραφηθεί τόπλες σε πολλές άλλες περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες.

Όμως, ενώ οι θαυμαστές είχαν εκφράσει προηγουμένως την ανησυχία τους για προηγούμενες επίμαχες εικόνες που μοιραζόταν η ποπ σταρ, η Britney έχει τώρα αρχίσει να απενεργοποιεί τα σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας δεν μπορούν να μοιραστούν τις σκέψεις τους κάτω από τις δημοσιεύσεις της.