H Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ξαναχτυπά» στο Instagram με μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες και ξαφνιάζει τους θαυμαστές της.

Η pop star μετά το τέλος της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, Τζέιμς, φαίνεται πως έχει απελευθερωθεί πλήρως και προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Αυτήν τη φορά μάλιστα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξαναχτυπά με νέες αποκαλυπτικές πόζες.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη για άλλη μια φορά

Κάνοντας μια απόδραση σε έναν ακόμη εξωτικό προορισμό με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται να είναι πλήρως απελευθερωμένη από όλους και από όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει γυμνή στην παραλία. Και ακολούθησαν και οι topless πόζες της.

Η διάσημη ποπ σταρ, δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτά της για τον γυμναστή. Αυτό φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε την Κυριακή. Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Σπίαρς δείχνει το αστραφτερό δαχτυλίδι αρραβώνων και στη συνέχεια ο personal trainer της παίρνει το χέρι και το φιλά.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη για άλλη μια φορά

«Μακάρι να ξεκινήσουν οι εορτασμοί γενεθλίων για τον υπέροχο αρραβωνιαστικό μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ ❤️ !!! Ο ήρωάς μου… ο μέντοράς μου… ο βράχος μου… η ευτυχία μου… η αγάπη μου ❤️ !!!” έγραψε, προσθέτοντας, «Ελπίζω να πάρεις τα πάντα και περισσότερα για τα γενέθλιά σου 🎂 !!!»

Φυσικά οι γυμνές εικόνες της έγιναν γρήγορα viral με τη Μπρίτνεϊ να μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον.

Σε ένα άλλο βίντεο στο Instagram Story του Ασγκάρι, η Σπίαρς, εθεάθη να γλείφει το αυτί του, καθώς της είπε αστειευόμενος: «Άσε με ήσυχο». Ένα τρίτο κλιπ τον έδειχνε να λυγίζει ενώ εκείνη είπε: «Μωρό μου, είσαι ωραία που επιστρέφεις από το γυμναστήριο».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη για άλλη μια φορά

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης. Ο Ασγκάρι, της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη για άλλη μια φορά

Υπενθυμίζεται, ότι την περίοδο των αρραβώνων της, η Μπρίτνει Σπίαρς, βρισκόταν ακόμη σε δικαστική διαμάχη που είχε με τον πατέρα της.