«Φωτιές» άναψε και πάλι η πριγκίπισσα της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η 40χρονη ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφίζεται γυμνή ξαπλωμένη στο κρεβάτι καλύπτοντας μονάχα ορισμένα σημεία του σώματός της.

Με τη νέα της γυμνή ανάρτηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκάλεσε διχασμό σχετικά με το αν όντως τέτοιου είδους αναρτήσεις αντανακλούν τα γνωστά προβλήματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή ή είναι απλά μία -κάπως υπερβολική- έκθεση της αυθόρμητης πλευράς της.

Αυτό που σόκαρε ακόμη πιο πολύ τους followers της, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία και η οποία έγραφε:

«I have a premiere for a movie this week ‘THE LEGISLATIVE ACT OF MY P@@SY’!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφίζεται γυμνή, καθώς η διάσημη ποπ σταρ συνηθίζει να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της στα social media, γεγονός που, αν και ευχαριστεί ιδιαίτερα -κυρίως- τον ανδρικό πληθυσμό, ανησυχεί τους φανς και τους κοντινούς της ανθρώπους.

Britney Spears: Φταίει που η «αθώα μαθήτρια» έγινε ανδρική φαντασίωση;

Κάποιοι, λοιπόν, κάνουν οφθαλμόλουτρο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώ άλλοι αναρωτιούνται αν είναι στα καλά της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Διαβάστε ακόμη: