Η Britney Spears, μετά από το μικρό διάλειμμα που είχε πάρει από τα social media, επέστρεψε στο Instagram με μία ανάρτηση που “κέρδισε” τους θαυμαστές της και σχολιάστηκε αρκετά.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, η οποία είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως είναι έγκυος και πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Sam Asghari, ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει γυμνή, χαμογελώντας, ενώ κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό σκύλο της, Sawyer.

Η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες like και σχόλια, με τους περισσότερους να εστιάζουν στο ότι η Britney Spears, κρατάει στην αγκαλιά της τον σκύλο, καθώς θέλει να κρύψει την φουσκωμένη κοιλιά της.

“Sawyer”, γράφει η τραγουδίστρια στην ανάρτηση, η οποία στο τέλος έχει ένα απόσπασμα που λέει: “Αν αγαπάς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο. Αν μισείς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο. Βασικά αφήστε όλους ελεύθερους και πάρτε ένα σκύλο. Οι άνθρωποι είναι ανόητοι”.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η ψυχική ζημιά που μου προκάλεσε ο μπαμπάς μου θα είναι πάντα εκεί»

Αν και η συντηρητική θητεία των 13 χρόνων, στην οποία την επέβαλλε ο πατέρας της τελείωσε οριστικά τον Νοέμβριο του 2021, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως δεν θα τον συγχωρήσει εύκολα.

Η ποπ σταρ, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Σαμ Ασγκάρι, σε πρόσφατη ανάρτησή της θυμήθηκε το παρελθόν της και τα «έβαλε» για ακόμη μία φορά με τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, που τη δείχνει σε ηλικία 13 ετών.