Πληκτρολογώντας «schoolgirl» στην αναζήτηση του δημοφιλέστερου site πορνό στο διαδίκτυο, το Pornhub, θα βρεις πάνω από 7.600 αποτελέσματα. Τα top 200 videos απαριθμούν πάνω από 1.000.000 views το καθένα ενώ το πιο «πολυχτυπημένο» video έχει 21.100.000 views.

Δηλαδή κάτι περισσότερο από τον πληθυσμό της Ελλάδας αν τον πολλαπλασιάσεις επί δύο. Όχι τόσο και άσχημα δηλαδή.

Η φαντασίωση της sexy μαθήτριας βρίσκεται στην κορυφή των ανδρικών συνειδήσεων (σ.σ. οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους) και μάλιστα μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως την περίοδο του Halloween οι στολές με θέμα « την sexy μαθητριούλα» είναι αυτές που πουλάνε περισσότερο απ’ όλες. Κάλτσα μέχρι το γόνατο, φούστα και κοντά μπλουζάκια ή λευκά πουκάμισα.

H Britney Spears μόλις 16 ετών

Η ιδέα ότι η στολή μαθήτριας είναι sexy είναι διάχυτη παντού. Και μάλιστα γίνεται αξιοπερίεργο όταν η προέλευση της έρχεται από τα «θέλω» της Καθολικής Εκκλησίας που όπως όλοι γνωρίζουμε δίνει μεγάλη αξία στην παρθενία αλλά και στην καθαρότητα του νου, παρά τα όσα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.

Μήπως τελικά γι’ αυτό ευθύνεται η Britney Spears και συγκεκριμένα στο video clip του «Baby, One More Time» όπου εμφανίστηκε με ξανθιά κοτσίδα, φούστα, λευκό πουκάμισο ανοιχτό τονίζοντας το μπούστο και κάλτσες μέχρι το γόνατο; Ή μήπως το «απαγορευμένο» είναι πάντα πιο ιντριγκαδόρικο και αποτελεί υποσυνείδητα πρώτη επιλογή στα φετίχ των ανθρώπων;

Ο Dr. David J. Ley ψυχολόγος και συγγραφέας μιλώντας στο αμερικανικό Playboy ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο καθορισμός του ακριβούς κινήτρου πίσω από τα σεξουαλικά φετίχ είναι αρκετά περίπλοκος και δεν μπορούμε να τον βάλουμε σε κουτάκια για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανθρώπων οι οποίοι είναι καθόλα διαφορετικοί αλλά έχουν τις ίδιες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι τους οδηγεί στις σεξουαλικές φαντασιώσεις αλλά η αλήθεια είναι πως παίζουν σημαντικό ρόλο τα παιδικά – εφηβικά χρόνια. Αν ένα αγόρι είχε ζήσει την απογοήτευση στα σχολικά χρόνια, τότε είναι αρκετά πιθανό ως ενήλικας να έχει ως απωθημένο την sexy μαθήτρια».

H Madonna σε ρόλο μαθήτριας

Η εμπορική εκμετάλλευση και οι ευθύνες της κοινωνίας

Φυσικά η 16χρονη Spears δεν είναι το μοναδικό άτομο που πυροδότησε την σεξουαλική εμμονή με τις μαθήτριες. Αντίθετα η Britney εκμεταλλεύτηκε αυτήν την σαρκική επιθυμία αποκαλύπτοντας μία μεγάλη αλήθεια που μέχρι τότε ίσως κρυβόταν καλά κάτω από το χαλί.

Την ίδια στιγμή η βιομηχανία της πορνογραφίας και των αποκριάτικων κοστουμιών εκμεταλλεύεται αυτό το φετίχ με μοναδικό σκοπό το κέρδος αλλά αντίθετα δεν το υποκινεί όπως λανθασμένα πιστεύουμε.

«Πιστεύω ότι το πορνό αντανακλά την κοινωνία και την υπάρχουσα σεξουαλικότητα. Όπως όλα τα μέσα ενημέρωσης κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες του κόσμου και δεν υποκινεί τίποτα. Απλά εκμεταλλεύεται την υποκρισία και τα φετίχ των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους», τόνισε ο Dr. Ley πετώντας αρχικά το μεγάλο μέρος της ευθύνης στην κοινωνία και με αυτήν την αφορμή προχώρησε λίγο βαθύτερα στο ζήτημα της «στολής» και της σεξουαλικότητας.

«Ο γάμος μεταξύ στολής και θρησκείας υποκινεί το θέμα των φετίχ. Παρότι οι θρησκείες έχουν ως στόχο την καταστολή της σεξουαλικότητας και της σαρκικής απόλαυσης, οι στολές αυξάνουν αυτήν την επιθυμία. Πάρτε για παράδειγμα τα μουσικά video της Madonna με τα sexy κοστούμια καλόγριας αλλά και την Mia Khalifa που έγινε η κορυφαία Performer στο Pornhub μόνο και μόνο γιατί φορούσε Jihab στις ερωτικές σκηνές. Αυτό ακριβώς διακρίνουμε και στο ζήτημα της στολής των μαθητριών που έχει ως βάση τα θέλω της Καθολικής Εκκλησίας. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν έχει καμία ευθύνη η Καθολική Εκκλησία αλλά την απάντηση θα την βρούμε στο μυαλό μας. Ίσως και της ψυχής μας. Εκείνη που τελικά αρρωσταίνει από την λαχτάρα για ότι οι ίδιοι απαγορεύουμε στον εαυτό μας».