Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν έχουν ακόμα λύσει όλες τις διαφορές τους, ύστερα από το διαζύγιο που πήραν το 2019.

Εκτός από την επιμέλεια των παιδιών τους και τη σχέση του ηθοποιού μαζί τους, έχουν αφήσει εκκρεμότητα την υπόθεση με το γαλλικό οινοποιείο τους.

Σύμφωνα με το Fox News, Πιτ και Τζολί επιστρέφουν στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα για τα ζητήματα της ιδιοκτησίας του περίφημου Château Miraval.

Τον Φεβρουάριο, ο Μπραντ Πιτ κέρδισε τον τελευταίο γύρο στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην του, Αντζελίνα Τζολί, για τον γαλλικό αμπελώνα τους αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στα δικαστήρια της Καλιφόρνιας και του Λουξεμβούργου για το Château Miraval, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει το πλειοψηφικό πακέτο στον περίφημο αμπελώνα, αφού η 48χρονη Τζολί πούλησε τις μετοχές της στον Yuri Shefler, ιδιοκτήτη του ρωσικού κολοσσού της βότκας Stoli.

Πριν παντρευτούν, το ζευγάρι αγόρασε μαζί το κτήμα, με τον Πιτ να κατέχει το 60% και την Τζολί το 40%.
Μάλιστα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο οινοποιείο το 2014 και ο Πιτ χάρισε στην Τζολί ένα επιπλέον 10 τοις εκατό ως μέρος του γάμου τους, καθιστώντας το περιουσιακό στοιχείο 50-50 όταν χώρισαν το 2016, όπως ανέφεραν πηγές.

Στη συνέχεια, η Τζολί πούλησε τις μετοχές της, αλλά ο Πιτ υποστηρίζει ότι η συμφωνία της δεν ήταν έγκυρη και ότι θα έπρεπε να διατηρήσει το 60% της ιδιοκτησίας του.

Brad Pitt και Penelope Cruz είναι δύο καταπιεσμένοι εραστές στο βίντεο που άνοιξε τη συλλογή της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Διαβάστε ακόμη: