Δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ σήμερα, ο Brad Pitt και η Penelope Cruz, πρωταγωνιστούν στο βίντεο με το οποίο ξεκίνησε το σημερινό σόου του οίκου Chanel για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2024-25 στο Παρίσι.

Σε σκηνοθεσία του Claude Lelouch, οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε ένα μικρό φιλμ που περιλαμβάνει σκηνές από την κλασική ταινία του «Ένας Άνδρας και Μία Γυναίκα» που κυκλοφόρησε το 1966 και διαδραματίζεται στη Νορμανδία.

Οι δύο ambassador του οίκου εμφανίζονται στους ρόλους που έπαιξαν παλιότερα η Anouk Aimée και ο Jean-Louis Trintignant, σε ασπρόμαυρο φιλμ, αναπαριστώντας διάφορες σκηνές της ταινίας, με μερικές νέες δημιουργικές πινελιές.

Όπως και η ταινία, έτσι και το μικρό φιλμ διαδραματιζονται στην παραλιακή πόλη Deauville, όπου η Coco Chanel άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ το 1913 και αποτέλεσε βασική πηγή έμπνευσης για τη συλλογή που επιμελήθηκε η Virginie Viard και παρουσιάστηκε το πρωί στους τυχερούς που είχαν παραλάβει την πρόσκλησή τους.

Η Cruz έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας, ωστόσο ο Pitt δεν εμφανίστηκε, καθώς σπάνια συμμετέχει σε τέτοια events. Και οι δυο τους εκπροσωπούν το διάσημο brand εδώ και χρόνια, με τον Pitt να προωθεί το άρωμα n. 5.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί παίζουν, έστω και σε ταινία πολύ μικρού μήκους, τους εραστές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα του φιλμ:

Διαβάστε ακόμη: