Η Πενέλοπε Κρουζ είναι άκρως εντυπωσιακή και σέξι στη νέα της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού «V Magazine».

Η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Πενέλοπε Κρουζ, φόρεσε ένα καυτό σορτσάκι και δερμάτινες μπότες για μια φωτογράφιση με θέμα τη δεκαετία του 1990, με φωτογράφο τον Jack Bridgland, που την έδειχνε να χορεύει στο στούντιο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Pump Up The Jam» των Technotronic.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην Ντούα Λίπα που της πήρε συνέντευξη για τα γυρίσματα της ταινίας του Μάικλ Μαν «Ferrari» στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Άνταμ Ντάιβερ καθώς και για τις πολυάριθμες συνεργασίες της στο παρελθόν με τον Ισπανό δημιουργό Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Πενέλοπε Κρουζ: H σταρ της «Ferrari» εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση

H Πενέλοπε Κρουζ είναι μια γυναίκα άκρως γοητευτική, ανεπιτήδευτα κομψή και λαμπερή. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση ενθουσιάζει, ενώ δίνει και την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση στις γυναίκες. Μούσα του οίκου Chanel, η Πενέλοπε Κρουζ αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στη νέα της φωτογράφιση στο «V Magazine».

Στο βίντεο που δημοσίευσε το «V magazine» βλέπουμε την Πενέλοπε Κρουζ να χορεύει με στιλ την επιτυχία των 90s «Pump Up The Jam» των Technotronic και αμέσως μπαίνουμε σε weekend mood!

Η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια αμέτρητων ταινιών έχει μια ακαταμάχητη γοητεία. H τραγουδίστρια Ντούα Λίπα που εκτέλεσε χρέη δημοσιογράφου επαίνεσε την Πενέλοπε Κρουζ για την αυθεντικότητα που προσδίδει στους ρόλους της, κάτι που η διάσημη ηθοποιός αποκάλεσε το «μεγαλύτερο κομπλιμέντο» που θα μπορούσε να λάβει.

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι προσευχόμουν να μπορέσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Έλεγα ‘σε παρακαλώ Θεέ μου, άφησέ με να το κάνω αρκετά καλά ώστε να μπορώ να ζω από αυτό. Όλα τα άλλα που συμβαίνουν είναι σαν ένα έξτρα που δεν ζήτησα ποτέ. Δεν είχα καν την πολυτέλεια να τα ονειρεύομαι» είπε η Πενέλοπε Κρουζ στο περιοδικό.

Επίσης αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε να μάθει για τον χαρακτήρα της Λάουρα Φεράρι, τη σύζυγο του Ένζο Φεράρι, επειδή οι ντόπιοι αρνούνταν να μιλήσουν για αυτή τη γυναίκα. «Ήταν ακόμα μια περίπτωση γυναίκας που ζούσε στη σκιά των ανδρών. Κοιτάζοντας τριγύρω και βλέποντας ότι υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο, που ζουν παρόμοιες καταστάσεις, νομίζω ότι για τον Μάικλ Μαν και εμένα, έγινε σαν προσωπική ανάγκη να δώσουμε σε αυτή τη γυναίκα φωνή επειδή αντιπροσωπεύει τόσους πολλούς άλλους σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: