Είναι πραγματικά απίθανο το πώς ο Brad Pitt μεγαλώνει σαν το παλιό καλό κρασί. Και σίγουρα, απορίας άξιο πώς γίνεται ο χρόνος να του έχει συμπεριφερθεί τόσο καλά, τη στιγμή που ok, δεν έχει υποβάλλει σε λίγες δοκιμασίες τον εαυτό του. Ως κινηματογραφικός, αλλά και κανονικός Benjamin Button, ο Brad έκλεισε τα 60 (!) του χρόνια -γεννήθηκε δηλαδή στις 18 Δεκεμβρίου δηλαδή του 1963- και το μόνο που καταφέρνει είναι αφενός να μας ξαφνιάσει αφετέρου να μας κάνει να αισθανθούμε ότι κάτι πολύ λάθος κάνουμε με τους εαυτούς μας.

Το ενδιαφέρον μάλιστα της περίπτωσής του, βρίσκεται στο γεγονός πως η άποψη αυτή δεν είναι υποκειμενική. Το πρόσωπο του ηθοποιού έχει γνωρίσει την αντικειμενική αποδοχή των περισσότερων, με πολλές έρευνες να έχουν ασχοληθεί με την εμφάνισή του και το πώς διατηρείται τόσο καλά, αυτός και η επιδερμίδα του, στη συγκεκριμένη ηλικία. Λοιπόν, πώς γίνεται ο Brad Pitt να τα έχει καταφέρει τόσο καλά; Φταίνε τα γονίδιά του και το καλό dna; Ή όλο αυτό είναι ένα μείγμα καλών προϊόντων και ιατρικών παρεμβάσεων;

Ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε νέα διαφήμιση συσκευών καφέ

Οι ειδικοί απαντούν και υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός δεν προσπαθεί να δείχνει νεότερος αλλά απλώς υγιής. Ο ίδιος μάλιστα, φαίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια έχει προστατεύσει επιτυχώς την επιδερμίδα του από την έκθεση στον ήλιο, διατηρώντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματός του. Και αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που σκέφτονται καχύποπτα για τον Pitt και το μυαλό σου πάει κατευθείαν σε μπότοξ, νυστέρια και γιατρούς, τότε πρέπει να σου πούμε πως μάλλον δεν έχει κάνει τίποτα αυτά ή έστω έχει κάνει απειροελάχιστα. Οι ειδικοί για την ακρίβεια τονίζουν πως δεν παρατηρείται καμία ορατή επέμβαση στο πρόσωπό του και κανένα μπότοξ.

Απόδειξη για το παραπάνω, είναι οι γραμμές που έχει ο ηθοποιός στο πρόσωπό του και οι οποίες του χαρίζουν μία εντελώς φυσική εμφάνιση. Φυσικά, δεν αμφισβητούμε το γεγονός πως έχει κάνει θεραπείες για αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει παρέμβει καθοριστικά στην όψη του.

Κάτι ακόμα που χαρίζει στον Brad Pitt φρέσκια εμφάνιση, είναι το γεγονός πως έχει πλούσια και περιποιημένα μαλλιά. Γι’ αυτό, ευθύνονται σίγουρα τα καλά γονίδια ωστόσο φήμες λένε πως τα φροντίζει πολύ, έχοντας μάλιστα βρει τι πραγματικά είναι αυτό που του ταιριάζει. Και όχι, δεν τα βάφει. Για να το πιστέψεις αυτό, αρκεί απλώς να παρατηρήσεις τις λευκές τρίχες που δεσπόζουν στο κεφάλι του. Άρα, κάπως έτσι καταλήγουμε στο γεγονός πως ο Brad Pitt απλώς ξέρει τι κάνει. Ο ίδιος βέβαια, δεν το έχει αρνηθεί ποτέ αυτό ενώ έχει μοιραστεί και δημόσια τα τρία πράγματα που δεν παραλείπει ποτέ από την καθημερινή του ρουτίνα. Αυτά είναι ο καθαρισμός, η χρήση ορού και η ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει λανσάρει και τη δική του σειρά προϊόντων, Le Domaine.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, σε αυτήn τη ζωή τον Brad Pitt τον αγάπησε ακόμα και ο χρόνος. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως πάνω του δεν καταγράφηκε ποτέ, καμία από τις καταχρήσεις του παρελθόντος και οι οποίες, δεν ήταν και λίγες. Για τη σχέση του με το αλκοόλ έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια, έχοντας παραδεχτεί μάλιστα πως και αυτό συνέβαλε στο τέλος του γάμου του με την Angelina Jolie ενώ όσον αφορά τη μαριχουάνα, δεν έχει διστάσει να δηλώσει πως από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι και πολύ πρόσφατα, δεν υπήρξε ούτε μία μέρα που να μην είχε μυρίσει ή καπνίσει.

O Brad Pitt λοιπόν, από τότε που τον γνωρίσαμε στα 24 του χρόνια μέχρι και σήμερα, 36 ολόκληρα χρόνια μετά, παραμένει εξίσου γοητευτικός -αν όχι περισσότερο- ενώ συνεχίζει, για πολλούς, να είναι ο ορισμός της γοητείας. Όλα τα παραπάνω έχουν σίγουρα βοηθήσει πολύ, όπως άλλωστε και ο cool χαρακτήρας του και φυσικά, το βιολογικό του φύλο. To age shaming και η πεποίθηση ότι οι γυναίκες από μία ηλικία και μετά παύουν να είναι ελκυστικές και είτε “αφήνονται” είτε το παρακάνουν με τις πλαστικές, είναι κατά κύριο λόγο γυναικείο “προνόμιο”. Ε ναι, ας μη γελιόμαστε, ο δημοφιλής ηθοποιός μεγαλώνει πράγματι υπέροχα όμως και εμείς ως κοινωνία, είμαστε αρκετά επιεικείς μαζί του όπως άλλωστε και με όλους τους άντρες. Και όχι, δε μας φταίει ο Brad Pitt αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Διαβάστε ακόμη: