Ο Μπραντ Πιτ ανέκτησε τον έλεγχο του γαλλικού αμπελώνα, τον οποίο είχε μαζί με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε μαζί το κτήμα πριν παντρευτεί, με τον Πιτ να κατέχει το 60% και την Τζολί το 40%.

Το κτήμα Chateau Miraval, το οποίο παράγει βραβευμένο ροζέ κρασί, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μακροχρόνιας δικαστικής μάχης μεταξύ του ζευγαριού. Οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού κατηγόρησαν την Αντζελίνα Τζολί ότι σκόπιμα του στέρησε την πλήρη ιδιοκτησία, πουλώντας το μερίδιό της στον Ρώσο επιχειρηματία Γιούρι Σέφλερ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να ανακτά τον πλήρη έλεγχο του κτήματος. Πηγή κοντά στην υπόθεση δήλωσε στη Page Six: «Εκείνος κατείχε το 60 % και εκείνη το 40%. Όταν παντρεύτηκαν, όλα ήταν ρόδινα. Η συμφωνία ήταν να πάρει εκείνη το 10% από εκείνον, μια συμφωνία 50/50 που πέτυχαν έναντι ενός ευρώ. Ένα συμβολικό ποσό για τη συνεργασία τους».

Ωστόσο, ο Πιτ υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι η συμφωνία του ζευγαριού για το επιπλέον 10%  είναι ανεφάρμοστη και ότι θα πρέπει να πάρει πίσω το ποσοστό και να διατηρήσει τον έλεγχο της περιουσίας.

Το δικαστήριο του Λουξεμβούργου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποφάσισε ότι – προς το παρόν – το 10% επιστρέφει στον Πιτ μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.

«Είναι κάτι σαν το ισοδύναμο της μεσεγγύησης δεν είναι μια οριστική απόφαση».

Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν, διατηρεί ένα 60/40 », που σημαίνει ότι «διατηρεί τον έλεγχο αυτού του πράγματος μέχρι πιθανότατα έναν ακόμη χρόνο, ή περισσότερο», καθώς η νομική μάχη συνεχίζεται.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί πλέον ανάμειξη στο Chateau καθώς είναι ενάντια στην κατανάλωση (και προφανώς παραγωγή) αλκόολ, ουσία που κατέστρεψε το γάμο της.

Διαβάστε ακόμη: