search

LIFESTYLE

Κιμ Καρντάσιαν – Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ: Βρέθηκαν σε πάρτι – Δημοσιεύματα τους θέλουν και πάλι μαζί

Η Κιμ Καρντάσιαν και Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ αναζωπύρωσαν και πάλι φήμες ότι βγαίνουν.

Κιμ Καρντάσιαν - Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ: Βρέθηκαν σε πάρτι - Δημοσιεύματα τους θέλουν και πάλι μαζί

Η Κιμ Καρντάσιαν και Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ αναζωπύρωσαν και πάλι φήμες ότι βγαίνουν.

Οι δύο αστέρες εντοπίστηκαν να βρίσκονται την ίδια ώρα στο pre-Grammys πάρτι του Jay-Z στο Δυτικό Χόλιγουντ το βράδυ της Παρασκευής.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα έφτασε με τη μικρότερη αδελφή της Κλόι, σύμφωνα με το TMZ, ενώ ο 31χρονος σταρ του NFL εμφανίστηκε ξεχωριστά από αυτές.

Το πρακτορείο υποστήριξε ότι υπήρξαν κάποιες κουβέντες ότι η ριάλιτι σταρ και ο αθλητής είχαν μια ιδιωτική στιγμή στο γκαράζ μαζί, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Το πολυτελές Range Rover της Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε να απομακρύνεται από το πάρτι γύρω στη 1:30 π.μ.

Η Καρντάσιαν και ο Μπέκαμ Τζούνιορ συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι «έκαναν χαλαρά παρέα» και συχνά σε ομαδικές συναντήσεις.

Αναζωπύρωσαν ξανά φήμες ότι έβγαιναν όταν η σταρ των «Kardashians» παρευρέθηκε στο πάρτι για τα 31α γενέθλιά του στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2023. Είχε επίσης γιορτάσει μαζί του στο πάρτι των 30ων γενεθλίων του το προηγούμενο έτος.

Ο Μπέκαμ Τζούνιορ, εντωμεταξύ, φέρεται να χώρισε από τη μακροχρόνια σύντροφό του και μητέρα του παιδιού τους, το μοντέλο Λόρεν Γουντ, στις αρχές του 2023.

Ούτε η Γουντ ούτε ο Μπέκαμ Τζούνιορ μίλησαν δημοσίως με τον χωρισμό τους, αλλά η Γουντ δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα την ίδια ημέρα που η φημολογία για την Καρντάσιαν και τον αθλητή προέκυψε πέρυσι.

«Το να μένεις παρών στη στιγμή είναι ό, τι πιο κοντινό μπορείς να έχεις στην εμπιστοσύνη στο άγνωστο», είχε γράψει σε ανάρτησή της.