Οι γονείς της Μπιάνκα Σένσορι βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία και ανησυχούν για την κόρη τους, ύστερα από τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και την είδαν να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή στο πλευρό του συζύγου της Κάνιε ΓουέστΣύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γονείς της 29χρονης εκφράζουν πιο έντονα από ποτέ το φόβο ότι η κόρη τους έχει αφεθεί κυριολεκτικά στα χέρια του ράπερ, ο οποίος ελέγχει την κάθε της κίνηση.

Το γεγονός που έφτασε τους γονείς στα άκρα ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μπιάνκα , η οποία ήταν γυμνή καλύπτοντας το σώμα της μόνο με ένα διάφανο αδιάβροχο και τα απόκρυφα σημεία της με τα χέρια της. O Γουέστ, από την άλλη, ήταν ντυμένος σαν… αστακός, καθώς φορούσε μια κάπα και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με μια μαύρη μάσκα.

Με την εμφάνισή της αυτή η Cencori κινδύνευε να παραβιάσει τους νόμους της Καλιφόρνια. Ο ποινικός κώδικας ορίζει την «άσεμνη εμφάνιση» ως σεξουαλικό έγκλημα. Ο νόμος αυτός απαγορεύει την εκ προθέσεως έκθεση των απόκρυφων σημείων του σώματος σε δημόσιο χώρο παρουσία άλλου προσώπου που μπορεί να ενοχληθεί ή να προσβληθεί.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της νιώθουν ταπεινωμένοι, καθώς η κατάστασή της χειροτερεύει όλο και περισσότερο», είπε πηγή κοντά στην οικογένειά της για να συνεχίσει: «Η Bianca προφανώς δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό που φόρεσε δεν είναι μόνο αηδιαστικό και αποτελεί κακό παράδειγμα, αλλά ενδεχομένως παραβιάζει και τον νόμο. Εν τω μεταξύ, ο Κάνιε είναι καλυμμένος με πέντε στρώματα ρούχων και όταν η γυναίκα του έδειχνε να κρυώνει, ενώ ήταν γυμνή και τυλιγμένη σε πλαστικό, δεν της πρόσφερε ούτε μια από τις κάπες του».

Η ίδια πηγή είπε ακόμα: «Οι γονείς της είναι τόσο στεναχωρημένοι και δεν την αναγνωρίζουν. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό αν δεν την έλεγχε κάποιος. Συνεχίζει να την εγκλωβίζει δίνοντάς της μεγαλύτερο μερίδιο και ιδιοκτησία σε διάφορα projects που έχει αναλάβει, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων».

Η μητέρα της Bianca, Alexandra, και ο πατέρας της, Leo, έχουν εκφράσει στο παρελθόν τις ανησυχίες τους για τη σχέση της κόρης τους με τον μουσικό. Τον Δεκέμβριο, είπαν ότι φοβόντουσαν ότι η κόρη τους ήταν απλώς μια ευχαρίστηση του Γουέστ στον απόηχο του διαζυγίου του.

«Η μητέρα και ο πατέρας της Bianca βρίσκουν τον Κάνιε ελαφρώς ενοχλητικό», είχε πει τότε στη DailyMail.com πηγή από το περιβάλλον της Bianca. «Οι γονείς της θεώρησαν ύποπτο το γεγονός ότι παντρεύτηκε την Bianca ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim. Πραγματικά δεν ήθελαν η Bianca να είναι το δεκανίκι του μετά από ένα τόσο θορυβώδες διαζύγιο».

Η Μπιάνκα Σένσορι προκαλεί και πάλι με στενό λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν

Διαβάστε ακόμη: