Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγός του Μπιάνκα Σένσορι προκάλεσαν σοκ για άλλη μια φορά, καθώς πήγαν σε ένα σολάριουμ στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Η 29χρονη έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν με ένα στενό λευκό μπλουζάκι που έγραφε «WET» στο στήθος.

Ωστόσο, δεν ήταν η μπλούζα της που αποδείχθηκε το πιο ακραίο κομμάτι του συνόλου της, καθώς μια πιο προσεκτική εξέταση του μικροσκοπικού μαύρου σορτς της αποκάλυψε ένα πολύ ασυνήθιστο στοιχείο.

Μια μικρή τρύπα ήταν ορατή στο μπροστινό μέρος του παντελονιού, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών. Το παντελόνι Packer Gear μπορεί να αγοραστεί σε sex shops έναντι 50 δολαρίων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Ο Γουέστ – ο οποίος πρόσφατα τοποθέτησε δόντια τιτανίου αξίας 850 χιλιάδων δολαρίων – μοιράζεται γενικώς άκρως σεξουαλικές εικόνες της συζύγου του. Έτσι, και αυτή τη φορά μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ιδιαίτερη εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμη: