Απογοητευμένοι δηλώνουν αρκετοί φαν της Beyonce καθώς έλειπαν τραγούδια από μερικές εκδόσεις βινυλίου και CD του νέου της άλμπουμ «Cowboy Carter».

Το όγδοο στούντιο άλμπουμ της Beyoncé –το δεύτερο της προγραμματισμένης τριλογίας που ξεκίνησε με τον δίσκο Renaissance του 2022- κυκλοφόρησε την Παρασκευή και οι προπαραγγελίες για τα βινύλια και τα CD ήταν ήδη αρκετές. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θαυμαστές της άρχισαν να αναφέρουν ότι πέντε κομμάτια που υπήρχαν στην ψηφιακή έκδοση του country άλμπουμ έλειπαν από το βινύλιο. Τα τραγούδια αυτά είναι τα: Flamenco, Oh Louisiana, The Linda Martell Show, Spaghetti και το ξεχωριστό Ya Ya, το οποίο ο Guardian περιέγραψε ως ένα «φανταστικό πρώιμο ψυχεδελικό stomp με soul επιρροές».  α ίδια κομμάτια φέρεται να λείπουν και από το CD εκτός από το Flamenco. Όμως, δεν ήταν σαφές αν αυτό ίσχυε για όλες τις εκδόσεις CD.

«Είναι τόσο κρίμα γιατί το Ya Ya είναι ίσως εκεί μέσα στα πέντε αγαπημένα μου τραγούδια αυτή τη στιγμή … Είμαι αρκετά δυσαρεστημένος», δήλωσε ένας χρήστης του TikTok. Ένας άλλος χρήστης έγραψε στο Reddit: «Φαίνεται ότι αρκετά τραγούδια από το άλμπουμ ΔΕΝ περιλαμβάνονται στο LP. Τι συμβαίνει με αυτό;!».

Την Κυριακή κάτω από μία ανακοίνωση σχετικά με το νέο άλμπουμ της Beyonce, κατακλύστηκε από απογοητευμένους σχολιαστές που ζητούσαν από την ίδια να απαντήσει ή να πάρει θέση. Επίσης, πολλοί χρήστες ζήτησαν εκπτώσεις ή επιστροφές χρημάτων για την έκδοση βινυλίου αξίας 40 δολαρίων.

Το Variety ανέφερε ότι οι φαν που διαμαρτυρήθηκαν απευθείας στον πωλητή του βινυλίου έλαβαν αυτοματοποιημένη απάντηση ότι οι ανησυχίες τους θα απαντηθούν σε τρεις έως τέσσερις ημέρες λόγω «μεγαλύτερου όγκου μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το συνηθισμένο».

Αρκετοί υπέθεσαν πως η τραγουδίστρια πρόσθεσε τα τραγούδια μετά την διαδικασία έκδοσης του βινυλίου, η οποία είχε ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία. Η θεωρία ενισχύεται από τη ράχη των αντιτύπων βινυλίου και CD, η οποία γράφει “Act II – Beyincé – Beyoncé”. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Cowboy Carter είχε αρχικά τον τίτλο Beyincé – μια αναφορά στο προγονικό επώνυμο της μουσικού, το οποίο γράφτηκε λανθασμένα ως Beyoncé στο πιστοποιητικό γέννησης της μητέρας της λόγω κλινικού λάθους.

Η Beyoncé έχει και στο παρελθόν τροποποιήσει τη διάταξη των άλμπουμ μετά την κυκλοφορία τους. Για παράδειγμα, στο Renaissance, αφαίρεσε μια παρεμβολή του τραγουδιού Milkshake της Kelis καθώς και έκοψε έναν στίχο που περιείχε μια προσβολή μετά από διαμάχη γύρω από τα δύο κομμάτια. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από τη Beyonce ή τη Sony Music.

Διαβάστε ακόμη: