Η Beyoncé φορά μόνο μια κορδέλα και ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ «Cowboy Carter». Το όγδοο άλμπουμ της σηματοδοτεί και το ντεμπούτο της στη country μουσική.

Η pop star αποκάλυψε με ειλικρίνεια τι οδήγησε στη δημιουργία του Act II: Cowboy Carter.

Το άλμπουμ του 2022 που κέρδισε Grammy, αποτελεί μέρος μιας τριλογίας, με το επερχόμενο άλμπουμ να είναι το δεύτερο μέρος. Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε το Act II σε διαφήμιση του Super Bowl. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και δύο τραγούδια: “Texas Hold ‘Em” και “16 Carriages”.

μπιγιονσε

Ολα όσα είπε η Beyonce για το νέο της άλμπουμ

Η Beyoncé μοιράζεται το εξώφυλλο του άλμπουμ στο Instagram, μαζί με μια μακροσκελή λεζάντα. Με αυτό τον τρόπο γιορτάζει την αντίστροφη μέτρηση των 10 ημερών για την κυκλοφορία του Cowboy Carter.

«Νιώθω τιμή μου που είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα με το νούμερο ένα σινγκλ στο Hot Country Songs chart», έγραψε. «Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πληθώρα υποστήριξης από όλους εσάς. Η ελπίδα μου είναι ότι σε χρόνια από τώρα, η αναφορά της φυλής ενός καλλιτέχνη, όσον αφορά την κυκλοφορία ειδών μουσικής, θα είναι άσχετη».

Εξήγησε ότι το άλμπουμ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πέντε χρόνια. Γεννήθηκε από μια εμπειρία στην οποία «δεν ένιωθε ευπρόσδεκτη». ‘Οταν προσπάθησε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με την country μουσική, αντιμετώπισε αρνητικά σχόλια.

«Ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν ευπρόσδεκτη», συνέχισε η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα. «Αλλά, εξαιτίας αυτής της εμπειρίας, έκανα μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της Country μουσικής. Μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα ενισχύει τις φωνές μερικών από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους στην εκπαίδευση για τη μουσική μας ιστορία».

Πρόσθεσε: «Αυτό το είδος με ανάγκασε να ξεπεράσω τους περιορισμούς που μου τέθηκαν. Συνεπώς, το Αct ii είναι αποτέλεσμα της πρόκλησης του εαυτού μου. Επιπλέον, αφιέρωσα χρόνο για να συνδυάσω μουσικές και να δημιουργήσω αυτό το έργο».

Διαβάστε ακόμη: