Σε μία ακόμη «μακρά και έντονη θεραπεία» για τη νόσο του Lyme από την οποία πάσχει, υποβλήθηκε η Μπέλα Χαντίντ, σύμφωνα με ανάρτηση της αδελφής της, Τζίτζι Χαντίντ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της στις δυσκολίες που περνάει, και δηλώνει υπερήφανη για τον χρόνιο αγώνα που δίνει η μικρή της αδελφή.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέλα Χαντίντ υποβάλλεται σε μία ανάλογη θεραπεία, καθώς και στο παρελθόν η μητέρα της, Γιολάντα Φόστερ, είχε μιλήσει σε ανάρτησή της για τις θεραπείες που κάνει η κόρη της, αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι να έρχεται αντιμέτωπη μια οικογένεια με την εν λόγω νόσο, από την οποία πάσχει επίσης ο μικρός γιος της.

Η ίδια η Μπέλα Χαντίντ το 2020 είχε προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση αναφορικά με το πώς επηρεάζει την καθημερινότητά της η νόσος του Lyme, με την οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2012.

Το εντυπωσιακό μοντέλο τότε δημοσίευσε μία λίστα που παραθέτει τους τρόπους με τους οποίους η ασθένεια μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους, ενώ αναφέρθηκε και στα συμπτώματα που βιώνει η ίδια, όπως πονοκέφαλος, αϋπνία, άγχος, κόπωση, ναυτία κ.ά..

Μπέλα Χαντίντ: Όσα αποκάλυψε η αδελφή της, Τζίτζι, για την υγεία της

Σε πρόσφατη ανάρτηση η 28χρονη Τζίτζι Χαντίντ αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη μάχη της αδελφής της με τη νόσο μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

«Η Μπέλα μόλις τελείωσε μια μακρά και έντονη θεραπεία για τη νόσο του Lyme. Δεν θα ήθελα κάποιοι να εκλάβουν την ανάρτησή μου ως υπόσχεση πως θα επιστρέψει στα σόου την επόμενη σεζόν. Είμαι τόσο περήφανη για αυτή και ενθουσιασμένη για την επιστροφή της, όποτε νιώσει έτοιμη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζίτζι Χαντίντ.

Σημειώνεται ότι η νόσος του Lyme προκαλείται από ένα βακτήριο που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι, ενώ η εκδήλωση της νόσο μπορεί να περιλαμβάνει συμπτώματα γρίπης στα αρχικά στάδια και έπειτα εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα.