Η Μπέλα Χαντίντ έδειξε την εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη σιλουέτα της με ένα σετ από λιτά εσώρουχα για τη νέα φωτογράφιση της Victoria’s Secret.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, το 26χρονο σούπερ μόντελ πόζαρε στον φακό και προβάλλοντας το αγαλματένιο της κορμί.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μπέλα Χαντίντ στο Instagram της

Στις αρχές της καριέρας της, η Μπέλα περπάτησε στις επιδείξεις μόδας της Victoria’s Secret – το 2016 στο Παρίσι, το 2017 στη Σαγκάη και στη συνέχεια το 2018 στη Νέα Υόρκη.

Το 2020 δημοσίευμα των New York Times περιέγραψε λεπτομερώς τις κατηγορίες εναντίον του στελέχους της Victoria’s Secret Ed Razek, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την εταιρεία το προηγούμενο έτος.

Μεταξύ των κατηγοριών ήταν ότι ο Ed παρενόχλησε σεξουαλικά την Μπέλα της επίδειξης το 2018.

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Ed διέταξε την Μπέλα να «βγάλει τα εσώρουχά της».

Άλλοι μάρτυρες είπαν ότι ο Ed χούφτωσε τον καβάλο ενός μοντέλου μέσα από το εσώρουχο στην ίδια πρόβα όπου η Bella έκανε τις πρόβες της.

Ο Ed, ο οποίος παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 2019, είπε: «Το δημοσίευμα είναι αναληθές και βγαλμένο από σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Γιατί επέστρεψε στη Victoria’s Secret
Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στα τέλη του 2021 η Μπέλα αποκάλυψε γιατί επέστρεψε στη Victoria’s Secret.
«Αυτό που με έκανε να επιστρέψω ήταν ότι ήρθαν σε μένα και πραγματικά μου απέδειξαν ότι, παρασκηνιακά, η Victoria’s Secret έχει αλλάξει τόσο δραστικά», είπε σε συνέντευξή της στο Marie Claire. «Υπήρχε ένα είδος τρόπου που, νομίζω, πολλές από εμάς τις γυναίκες που δούλευαν με τη Victoria’s Secret αισθάνθηκαν» είπε η μικρή αδελφή της Gigi Hadid.

«Και τώρα, έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της VS είναι όλες γυναίκες. Και υπάρχουν νέα πρωτόκολλα φωτογράφησης που έχουμε. Οπότε πολλά έχουν αλλάξει».

Διαβάστε περισσότερα