Η BAT Hellas αναγνωρίστηκε για μια ακόμη χρονιά ως Κορυφαίος Εργοδότης, για την παροχή βέλτιστων πρακτικών απασχόλησης στους εργαζομένους της, μια σημαντική διάκριση που λαμβάνεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute”.

Αυτή η επιβράβευση έρχεται ως συνέχεια της δέσμευσης της εταιρείας να θέτει τους ανθρώπους της σε προτεραιότητα, καθώς, μεταξύ άλλων, εφαρμόζονται καινοτόμες πρακτικές εκπαίδευσης και ανάπτυξης των εργαζομένων, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Πιο συγκεκριμένα, η BAT Hellas μέσα στο 2022 πραγματοποίησε συνολικά περίπου 5.000 ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης που συντελούν στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα, διατέθηκαν σημαντικές παροχές συμβάλλοντας στην ενίσχυση των ανθρώπων της.

Παράλληλα, στην ΒΑΤ Hellas γίνονται πράξη οι αρχές της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, καθώς οι γυναίκες καταλαμβάνουν το 62% των διευθυντικών θέσεων, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό προέρχεται από διάφορες χώρες. Ακόμη, η BAT Hellas εφαρμόζει υβριδικό μοντέλο εργασίας με στόχο την ευημερία των εργαζομένων μέσω της εξισορρόπησης της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ προσφέρει ειδικό πρόγραμμα υπηρεσιών παιδικής μέριμνας για τα μικρής ηλικίας παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, ανεξάρτητα από τον ρόλο τους και το αντικείμενο της εργασίας τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η διάκριση σηματοδοτεί το 10ο βραβείο “Top Employer” της BAT Hellas που λαμβάνεται τα τελευταία έτη, ενώ συνολικά είναι το 20ο βραβείο αναφορικά με τις μεθόδους ανθρώπινου δυναμικού που χρησιμοποιεί και το εργασιακό περιβάλλον της. Σε αυτό τον άξονα αποδεικνύεται έμπρακτα ο σκοπός της ΒΑΤ να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικους καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους εργαζομένους της εταιρείας.

Παράλληλα, η BAT Hellas βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης σημαντικού επενδυτικού προγράμματος στην αγορά της Ελλάδας με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία των Νέων Κατηγοριών, στηρίζοντας σταθερά την ελληνική οικονομία και κοινωνία, αλλά και ενισχύοντας την απασχόληση με τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας.

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, εταιρικής ευθύνης και απασχόλησης, με έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 175 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

Διαβάστε ακόμη: