Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί ένα από τα πλέον «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Άγγλος κεντρικός μέσος έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και είναι «μήλον της έριδος» μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας αποσαφήνισε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις για τον 19άχρονο, μιλώντας στο Kicker.

«Ο Τζουντ έχει εξελιχθεί τρομερά, εδώ. Με τον τρόπο που παίζει ποδόσφαιρο, με την αφοσίωση και το αγωνιστικό του πνεύμα, έχει γίνει ένας πραγματικός παίκτης της Μπορούσια που ταυτίζεται πολύ με τη Ντόρτμουντ.  Δε μπορώ να πω σήμερα, αν και πότε αυτό θα συμβεί (και) με τον Τζουντ.

Από καθαρά αθλητική άποψη, θα ήμουν ανόητος αν ήθελα να αποχωρήσει. Θα μιλήσουμε μαζί του και με τους γονείς του, εν ευθέτω χρόνω. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πίεση. Ο Τζουντ θέλει να επικεντρωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο και παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχει καμία προσφορά», υποστήριξε.

Διαβάστε ακόμη: