Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει αποκτήσει το… πάνω χέρι στην «κούρσα» για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, καθώς έχει εντείνει τις επαφές με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πως δίδει προτεραιότητα στη «βασίλισσα», έναντι των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Όσο, όμως, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία τα πάντα παραμένουν ανοικτά, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να… προετοιμάζει το έδαφος με σκοπό να προσεγγίσει και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου φαίνεται να έχουν στα… σκαριά πρόταση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ για να δελεάσουν τους Βεστφαλούς, ποσό το οποίο συμπεριλαμβάνει μπόνους επίτευξης στόχων, καθώς και προμήθειες προς τους εκπροσώπους του Μπέλιγχαμ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “relevo.com”.

Ταυτόχρονα, πάντως, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι παραμένουν στη «μάχη» της απόκτηση του 19άχρονου κεντρικού μέσου, ο οποίος κατάφερε να «εκτοξεύσει» σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα τη χρηματιστηριακή του αξία, χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Διαβάστε ακόμη: