Ο Κέρτις Τζόουνς υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025, ό,τι, δηλαδή, προέβλεπε η προηγούμενη συμφωνία, με τον νεαρό άσο να δηλώνει πανευτυχής για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την ομάδα που υποστηρίζει, από μικρό παιδί.

Για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια θα κρατήσει η σχέση μεταξύ της Λίβερπουλ και του Κέρτις Τζόουνς, αφού ο Άγγλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα επεκτείνει την παραμονή του στο «Άνφιλντ» και μετά το 2025, όταν και θα ολοκληρωνόταν η συμφωνία που υπέγραψε το 2020.

Ο 21άχρονος δημιουργικός μέσος εντάχθηκε στις ακαδημίες των «κόκκινων» σε ηλικία 9 ετών το 2010 και μετρά ήδη 81 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα. Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Τζόουνς εμφανίστηκε πανευτυχής και διψασμένος για το μέλλον του, με την κόκκινη φανέλα.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την πίστη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου και τις ευκαιρίες που μού έχει δώσει. Προφανώς, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και φυσικά, δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μού έγινε η πρόταση.

Είναι η ομάδα που υποστηρίζω όλη μου την ζωή, είμαι ένας Scouser, οπότε δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ευτυχής και ανυπόμονος για το μέλλον», ανέφερε ο Τζόουνς, αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Διαβάστε ακόμη: