Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την παραμονή του Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Άνφιλντ» έως –τουλάχιστον– το 2025.

Ύστερα από ένα «σίριαλ» που διήρκεσε αρκετούς μήνες, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δημοσίευσε την επιβεβαίωση που περίμεναν όλοι οι φίλαθλοι του αγγλικού συλλόγου, με φόντο τη Μύκονο, όπου ο Σαλάχ περνά τις διακοπές του.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου έληγε το καλοκαίρι του 2023. Ο Σαλάχ είχε εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει πολλές φορές, ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν είχαν έλθει σε συμφωνία.

Όσο ο Σαλάχ δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο, πλήθαιναν οι φήμες αποχώρησής του. Ωστόσο, επήλθε συμφωνία στο οικονομικό σκέλος, η Λίβερπουλ προσέφερε ένα συμβόλαιο με «μυθικές» απολαβές στον Αιγύπτιο (21 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) και εν τέλει, σήμερα (01/07) γνωστοποιήθηκε η παραμονή του.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφέρει η Λίβερπουλ στην ιστορία της, αποδεικνύοντας το μέγεθος του Σαλάχ για την αγγλική ομάδα.

Η αύξηση είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στο προηγούμενό του συμβόλαιο λάμβανε 12 εκατομμύρια ευρώ, επομένως οι ετήσιες απολαβές του, σχεδόν διπλασιάστηκαν.

Ο Σαλάχ μετρά ήδη 156 τέρματα και 58 ασίστ σε 253 αγώνες με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ και κατέχει δύο βραβεία του Παίκτη της Χρονιάς στην Αγγλία.

Το βίντεο της Λίβερπουλ με… «άρωμα» Ελλάδας: